Widok

Komunia cena kucharki

Robie komunie w domu na 35 osób.Kucharka zaspiewała mi 600zł z kelnerką bez ciast i tortu.duzo czy nie duzo?!To nasza pierwsza komunia i tak sie zastanawiam czy mam kucharkę z wyższej "półki" czy taka normalną:):)Ile wy płacicie kucharką
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 29

Ile zawołać za gotowanie na komunię? Pracy jest na około 20 godzin dla dwóch osób. Gości na komunię będzie 28 w tym 8 to dzieci. Czy 800zł będzie ok?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ile zawołać za gotowanie na komunię na 28 osób? Pracy jest na 20 godzin na dwie osoby. Czy 800zł będzie ok?

Idź się w Warszafce reklamować. Większe szanse powodzenia ;)

Dajcie spokój z komuniami robionymi w domach. Jak zamawiasz firmę i catering, to zwykle jest tak, że za salę i obsługe już nie płacisz. To po co się pchać do mieszkania z tyloma ludźmi i zamiast siedzieć z dzieckiem i gośćmi to bedziesz stać przy garach? :/ To już nie te czasy, że na 40 metrach kwadratowych organizowało się komunie na 30 osób! Polecam Gastro Team na Parowcowej w Warszawie https://www.gastroteam.pl/ W dobrej cenie zorganizujesz komunię taką jaką sobie zażyczysz.

Komunia w domu, w tym roku. 12 osób. Rosołek, 4 rodzaje mięs, 2 rodzaje ziemniaków, 2 rodzaje surówek. Na prawdę dużo jedzenia /mieliśmy z głowy gotowanie na kolejne 2 dni, bo dojadaliśmy/. Do tego tort na zamówienie, 5 rodzai ciast. Wszystko zrobione, przywiezione, super. 1200 zł. Za takie pieniądze nie opłaca się brać kucharki, robić bałaganu w domu i dodatkowo się stresować.

A ile mogę powiedzieć za przygotowanie komunii na 35 osòb bez ciast od czwartku zaczynam..
Obiad rosòł tradycyjnie kilka rodzajòw mięs suròwek
Przystawki ròžniaste w sumie 4 dania gorące
Idę na sale wynajętą
Wszystko sama robię więc ...ile powiedzieć ?
Ja gotowałam 2021roku w maju na około 38 osób , od środy do soboty i dostałam 200zł czy to nie kpina i dojeżdźałam samochodem do domu.

Nic nie zrozumiałam, więc nie da się nic doradzić

Pisz moze skladniej!

Ja idę na komunie gotować naogródkach moje mni.3 rodz .roladów. Udka pieczone ciasto owoce nie ja kluski 2 rodzaje ziemniaki rosół zimna płyta szchab. Nadziewany karczek iboczek nadziewany rolady 2 szpinakiem tobaliki sledziki 2. Rodzaje jaj ka nadziewane łosos iszczypiorek pasta no pomidorki iogurki przystawki ciepła. Kolacja strogonowa weki czosjowe dla dziecj franfuterki osob 26 sama 1 osoba w sobote od czwartku zaczynam .kelner w nidziele. Jaką cene mam wziąsc doracje
Miska a gdzie zamawiałaś na tą drugą imprezę obiad
Czy mogę prosić o kontakt potrzebuje kucharza na komunie.

Witaj
Możesz mi zatem wycenić przygotowanie obiadu dla 15 osób: Rosół + schabowy z ziemniakami i duszoną kapustą + kompot (z gotowego soku). Kuchnia: Palniki standard, taboret gazowy, patelnia elektryczna, piekarnik gastronomiczny
Czasowo ile to zajmie i wynagrodzenie.
Pozdrawiam
MRT
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Przygotowuje czasem imprezy typu komunia chrzciny i to nie jest tak jak się wszstkim wydaje to jest conajmniej dwa dni ciężkiej pracy. W warunkach domowych jeden piekarnik 4 palniczki a tu duże ilości duże garnki to zajmują całą kuchenkę trzeba sobie poukładać pracę posprzątać po tym wszystkim jest trochę tego nawet dla doswiadczonego kucharza. Więc docence trochę takich ludzi. Za dwa dni ciężkiej pracy ile wyceniacie za godzine? 10 zł? To jest absurd za taka stawkę to może koleżanka bezrobotna zrobi ale niekoniecznie dobrze i smacznie. Najlepiej samemu zrobić i nie płakać że to takie drogie.

Ale wtopa reklamowa ;p

Czlowieku-jak juz musisz się reklamować to rób to z głową. Nikt z Trójmiasta w Rzeszowie komuni robić nie będzie. Nawet mając malutką kawalerkę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Takie duże komunie to jest masakra wogóle. Kto zaprasza tyle osób. Sami zdecydowaliśmy się na urządzenie komuni w lokalu konkretnie tym http://www.restauracja.lesnawola.pl/ i nie widzę lepszego wyjścia. W domu nie mam tak dużego pokoju, żeby pomieścić więcej niż 12 osób, a lokal wydał mi się najlepszym wyjściem. Bardzo jestem zadowolony z obsługi i podawanych tam dań. Jak ktoś ma warunki, to pewni, że taniej jest wziąć kucharkę do domu do pomocy, ale dla osób o ograniczonych możliwościach mieszkaniowych, jak np ja, lokal to idealne rozwiązanie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Witam. Pracuje właściwie pracowałam w restauracji i robiłem komunie na 100 osob.zal mi tych ludzi bo są tak zdzierani z kasy.100 razy lepiej wziąć kucharek do domu. Wiesz co jesz i ile ci jeszcze zostanie. Ja bym wzięła 600zł bez ciasta i toru. Ale 100 % wszyscy by byli zadowoleni. Obiad zimna płyta i nawet 2 kolację na ciepło. Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To cyknijcie i nie szukajcie jeleni. Najlepiej za symboliczna zlotowke zrobic hrabstwu a kolezankom sie powie ze nie ja to zaplacilam kupe kasy . Czasem to ludzie sa tak podli ktorzy wynajmuja kucharki ze brak slow na ich okreslenie. Ludzie kazdy chce zyc i zarobic uwazam ze 600zl kucharka z kelnerka na 35 osob bez ciast to przyzwoita cena. W kuchni trzeba sie napracowac,nadzwigac i przede wszystkim starac sie by kazdemu smakowalo czyli odpowiedzialnosc tez ponosi kucharka. Wiec o czym tu mowa. Jesli jest to cena dla was kosmiczna i jestescie takie obcykane to po cholere wynajmowac kogos. Samemu stanac i dogadzac swoim gosciom.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ty bys stala dwa dni po 10 godz przy garach,biegala do obslugi i zmywala za 600zl???? Jesli tak to nie masz pojecia o pracy w kuchni.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Kobieta

Adwokat Rozwód Gdansk (9 odpowiedzi)

Witajcie, polecacie kogos rzetelnego?

dobry adwokat rozwód gdańsk (81 odpowiedzi)

Szukam dobrego adwokata, który przeprowadzi mnie przez rozwód z orzeczeniem o winie w Gdańsku....

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...

do góry