Widok

Komunia cena kucharki

Robie komunie w domu na 35 osób.Kucharka zaspiewała mi 600zł z kelnerką bez ciast i tortu.duzo czy nie duzo?!To nasza pierwsza komunia i tak sie zastanawiam czy mam kucharkę z wyższej "półki" czy taka normalną:):)Ile wy płacicie kucharką
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 29
ja znam kucharza, który bierze 400 ale bez ciast i kelnerki
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6
Cena jest ok. Jeślibyś chciałabyś z ciastem to ok. 20 zł za osobę + tort ( do uzgodnienia ) . Ale jeśli 600 zł z kelnerką to nie jest wcale najdrożej. Zależy oczywiście jakie menu. Za taka kwotę to jakieś 2 dania na gorąco + zupa , sałatki , pieczone mięsko i inne przystawki .
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7
Menu juz uzgodnione:) jestem zadowolona bedzie troche tradycyjnych dań i troche tych nowatorskich:)
image

27 października 2007:)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
CENA WYDAJE SIĘ OK , JA BIORĘ OK 20-25 ZŁ OD OSOBY Z TYM , ŻE WSZYSTKO PRZYGOTOWUJĘ U SIEBIE A NA MIEJSCE DOWOŻĘ W DNIU KOMUNII . KELNERKA WLICZONA W CENĘ .W RAZIE PYTAŃ : viesia2@op.pl
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9
Hej a możesz podać namiary tej kucharki, to nie jest dużo jak na taką liczbę osób. Mój email: madziag25@gmail.com. Dzieki z góry za info
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Za kucharkę 600 zł ? Sama ;se przygotuj ; na tyle osób.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 11
518707952
Moim zdaniem praca w kuchni jest bardzo wyczerpująca,wymaga umiejętności gastronomicznych w szerokim zakresie,dlatego uważam,iż ta kwota nie jest wygórowana.Ja osobiście wolałabym dopłacić i zatrudnić taką kucharkę,która robi wszystko,łącznie z ciastami i tortem:)
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5
taaa..........i bede siedziec w kuchni przez cały dzien a goście sami sie sobą zajmą......
image

27 października 2007:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
ja płacę 350 zł z tortem i ciastami
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
normalna stawka
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
witam skad pani jest i czy pani ma wolny termin na 19maja,prosze o odpowiec na mejla oliwia18.84@o2.pl
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
jak rozumiem to była cena za robociznę + produkty? :) czyli za całość?

co miało być zrobione za tą cenę? ile rodzajów mięs na ciepło, surówek itd.?

robiłam Koleżance chrzciny na 20 osób :] 5 rodzajów mięs (z tego 1 mógł być na zimno lub ciepło wg uznania/potrzeby), 2 sałatki i 1 surówka - nad mięsami spędziłam 12 godzin :] surówkę i sałatki robiłam następnego dnia rano, przed odbiorem :] zakupy wolałam mieć dowiezione do domu ;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7
za robociznę :) policz sobie sama składniki . zresztą cena jest do uzgodnienia :)
to ładna stawka jak tylko za robociznę ;)
Vika - akurat pytałam o te 600zł z 1 postu ;) a nie Twoją ofertę za osobę :] (tak dla jasności)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4
cena bardzo niska..ja biorę z kelnerką 30 zł od osoby bez ciast i tortu,w tym strojenie sali lub domu ..
robiłam Forumce chrzciny dla 25 osób :] z zakupami produktów zmieściłyśmy się w ok 500-600zł :] były 3 rodzaje mięs na ciepło, surówka i 2 sałatki :] + z mięska mielonego, które zostało zrobiłam jeszcze maleńkie kotleciki - mogły być jako przystawki (takie na 1 kęs) lub na ciepło :)

ale to było kilka m-cy temu ;)
Uwazam ze cena dobra.
Ja biore 30 zl od osoby z ciastami bez tortu.
600 zł to nie jest az tak źle
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry