Widok

Komunia cena kucharki

Robie komunie w domu na 35 osób.Kucharka zaspiewała mi 600zł z kelnerką bez ciast i tortu.duzo czy nie duzo?!To nasza pierwsza komunia i tak sie zastanawiam czy mam kucharkę z wyższej "półki" czy taka normalną:):)Ile wy płacicie kucharką
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 29
Bardzo dziękuje za informację:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
20-30 zł od osoby
A ile w tym roku za obsługę na 1 osobę?
A ja Foodcatering czytaj (pizzeria krolewska) nie polecam!
Kiedyś może i rzeczywiście było smacznie -lat 2 wstecz, lecz od dawn nie zachodze, a ni nie polecam rodzinie, znajomym .
Zmiencie kucharzy, obsluge to moze wrócę:D
Anka - tak się umawiałam z Agag ;) że zakupy i dostarczenie produktów są po Jej stronie :] napisz do mnie na maila: agusiagda@o2.pl ;]
Aga a ile bierzesz za robociznę za takie chrzciny w lipcu też będę mieć chrzciny dlatego pytam. Zakupy zrobiłabym ja i dostarczyła ?
Polecam FOODCATERING z Gdańska. Zamówiłam u nich catering na komunię córki w tym roku, bo poleciła mi ich znajoma. I powiem...REWELACJA, goście zachwyceni, najedzeni. W cenie było wszystko, od dań, po torty, ciasta, zastawa, a nawet stoły i krzesła.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja w zeszłym roku zapłaciłam 500 zł, przyjecie na 15 osób. Kucharka była w piatek, sobotę i w niedzielę po obiedzie posprzątała i skonczyła pracę. Jedzenia było na max, ale ciasta zamawiałam oddzielnie. W sumie wydałam z 2 tys.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
70 zl/ dzien... to jakas paranoja...dlatego wlasnie rzucilem gotowanie chociaz z opini innych podobno bylem nawet niezlym kucharzem..a tych co robia takie przyjecia za 15-20 zl /osobe , to goraco pozdrawiam !!! to jest zanizanie cen na rynku a stawki musza byc wysokie zeby sie jakos krecilo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
ha ha ha ha ha
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
a tak na poważnie to 2 lata temu mieliśmy przyjęcie w restauracji w hotelu Gdańsk**** i budżet zamknęliśmy w 1500zł:
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja wezmę 150, ale nie jestem kucharzem
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 3
A ja płace mojemu kucharzowi 1600 zl miesięcznie czyli 70 zł na dzień.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
a ja znam kucharza, który bierze 200, ale bez ciast, kelnerki i gotowania.
popieram tę opinię 40 nie zgadzam się z tą opinią 5
sama se ugotuj.. co to za matka co gotować nie umie ? a mąż ? wszyscy jecie zupki chinskie ? jak macie tyle szmalu i bogaci to kupcie netboka dzieciakowi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 18
Cena przystępna. Wiesz z czego jak masz wszystko zrobione.
Pracuję w firmie kateringowej i u nas za jedzenie (całość: obiad, kolacja, tort i desery) dla 30 osób trzeba zapłacić ok 2500 zł.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Postaw makaron na stol - wystarczy, po co rozpieszczac rodzine?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chodzi tobie paniusiu o przyjęcie po sakramencie Komunii św.

Idz do baru mlecznego będzie po taniości.
Jak każdy przyniesie z domu sztućce i talerz oraz kubek to możecie liczyć na rabat.
600zł panie dzieju to na prezent dzieciakowi wstyd dawać :-).
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 14
na 35 os - smiech tyle to dobra - srednia gospodyni cyknie sama .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
w hotelu sobie zrobcie komunie, przynajmniej jak wrocicie do domu to bedzie porzadek
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Kobieta

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

do góry