Widok

Komunijny problem :)

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny,
Potrzebuję porady w sprawie prezentów na komunię. Idziemy na dwa przyjęcia : do kuzynki i mojego chrześniaka.
Przy czym tak, dla dziewczynki hm... wszystko wchodzi w grę a dla chłopca - zabawki, niecodzienne atrakcje (takie jak np. wyjście do Loppy's World).
Z góry serdecznie dziękuję za każdą podpowiedź, pomysł :)

ps. z pewnych względów kaska w kopercie nie wchodzi w grę...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
"kupić aparat fotograficzny,rower,albo jakoś wypasioną hulajnoge!!!!!!!!!!"

Monika chyba cie pogięło .. taki tekst z tyloma wykrzyknikami..

każdy kupuje takie prezenty jakie sa w jego budżecie
i od kiedy jest taki obowiazek ze trzeba dawać od razu na komunie takie wypasione prezenty

jak ktos ma duuużo kaski to owszem mozna czemu nie ;) ale żeby od razu nome z tego robić

ludzie wyluzujcie troszke bo sami sie nakrecacie...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czy ja napisałam, że mam przeznaczone 50 zł na prezent ?
Rodzice nie chodzą z młodym nigdzie (kino, teatr, basen, płatne place zabaw) , więc od takich (dla niego) super wyjść jest ciocia tzn. ja .
Rolki już mu kupiłam, hulajnogę też kupiłam, rower ma...
W nosie mam co pomyślą rodzice (wiadomo kaska się przyda, no bo ba... zwróci się komunia) ale ja uważam że to, ma być prezent dla DZIECKA, i to DZIECKO ma być zadowolone :-)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Wyjście na plac zabaw prezentem na komunie zwłaszcza dla chrześniaka to zły pomysł!.Zabawki co niby klocki na komunie!!No chyba że masz na prezent 50 zł przeznaczone to radze nigdzie nie iść!!!!!!!!!!!Kupić aparat fotograficzny,rower,albo jakoś wypasioną hulajnoge!!!!!!!!!!!1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 20
do góry