Widok

Komunikacja 126

po co komu pętla na początku Banina?
miejscowość rozrasta się w stronę Miszewa, a moje dziecko żeby dojechać do szkoły musi iść 1,5 km do pętli na autobus 126, bo ma autobus o godz. 7, a potem o 10 (ul. Pszenna), a wystarczyłoby rozwinąć trasę autobusu 126 o całe Banino, tj. dwa przystanki i dzieci miałyby dojazd do Gdańska nawet w weekend (tak nie ma nic poza pętlą),, po przeciwnej stronie sklepu Odido jest nawet miejsce do zawracania autobusu, pisałam do gminy, ale musi nas być więcej, żeby zastanowili się nad takim prostym rozwiązaniem
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2
Proponuję żeby odniósł się do tematu Radny Gminy Żukowo z Banina np. p. Albin Bychowski.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Problem jest od lat. Dobrze że jest chodnik obok drogi. Autobus przede wszystkim powinien jeździć dłużej do 23, częściej i w weekendy. Latem gdy pogoda sprzyja czasem warto się przejść ale zimą jest naprawdę ciężko.
Zatem jestem za podpisaniem takiej listy. Ksiądz ogłosi w niedziele i wszyscy się podpiszą ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
17-03-2015 będzie zebranie o 18.00 w OSP w Baninie - warto poruszyć temat. Dobrze jakby mogło uczestniczyć jak najwięcej mieszkańców Banina, Rębiechowa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jestem za a jeżeli kościół w to wkroczy to na pewno się coś zdziała heh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Na propozycję, by przedłużyć linię 167 do Banina, gmina odpowiedziała odmownie :(
Nie ma co ukrywać, że Gmina ma gdzieś nasze problemy z komunikacją.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Skąd masz taką wiadomość (chodzi mi o zebranie w Baninie) - nigdzie nie mogę znaleźć informacji.
17-03-2013 -wybory sołeckie- proszę śledzić stronę Żukowo
Kościół to może jedynie w tej intencji mszę odprawić, mam wrażenie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry