Widok

KonSpaw

Witam pracował ktoś w tej firmie?? warto się tam zatrudnić czy omijać szerokim łukiem?? W necie są jakieś tam opinie ale sprzeczne i kto wie kto to pisał. Może tu na forum znajdą się osoby chętne podzielić się informacją na temat tej firmy..Chcę się tam zatrudnić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie polecam. firma wszędzie dostaje po d*pie bo ma takich ludzi że sobie z niczym nie radzą a jak ostatnio z niemiec ich wywalili to kasy nikt nie zobaczyl.

w polsce jak jest robota to tez klopoty, godziny ucinaja, stawki, ogolnie NIE POLECAM! chyba ze masz duzo oszczednosci
Witam, pracowałem w firmie. Umowa o pracę na okres próbny 1900 brutto, reszta "pod stołem".

Ogólnie nie narzekałem, ale niestety musiałem się zwolnić z przyczyn osobistych. W pracy nie ma tzw "tyrki", czyli robota jest dość spokojna, bez nerwów.

To jak ja opisuje firmę to moje doświadczenie 3 miesięczne w firmie, starsi pracownicy mogą się inaczej wypowiedzieć.

Ja nie narzekałem, może ze względu na młody wiek.

Pozdrawiam
A gdzie Można indziej udeżyć jako spawacz aluminium 131??Ewentualnie TIG.
kolego ile masz doświadczenia i jak spawasz? napisz coś więcej a i australia czeka na dobrych ludzi.

mając papiery alu nie masz pracy?

wybacz ale albo jesteś wyjątkowo nieporadny albo nie potrafisz spawać.
Ja noe z Gdańska tylko 350 km dalej na południe więc za bardzo terenu i firm w mieście nie znam. Za granice sorry ale to się mało opłaca bo robiłem w Niemczech i Holandii i mi się tam raczej zbytnio nie podobało a jak mam jako Polak mieć 10 ojro za godzine a taki rusek czy ukrainiec 28 do łapki to sorry ale mam to gdzieś i wole robić w kraju.
bo potrafią negocjować. ja poniżej 15 euro nie wyjeźdzam i nie mam problemu z pracą mimo że w ogłoszeniach 8 euro piszą.

Inne tematy z forum Praca

Flextronics Tczew - Opinie (16 odpowiedzi)

Za tydzień mam rozmowę w tej firmie na stanowisko operatora (giętarka) produkcji przez agencję...

do góry