Widok

Koncert Lont

Koncert Lont Temat dostępny też na forum:
SAMORZĄD STUDENTÓW PGzapraszaWięcej info:SSPGZapraszamy do obejrzenia wywiadu w telewizji x3mtvSEKAKU (Starogard Gdański)Sekaku Liveband, czyli magiczne połączenie mistrza ceremonii i wirtuozów instrumentów wszelakich. Oferują całą gamę muzycznych doznań, wchodząc na imprezę bez zaproszenia , przygryzając frykasy i koreczki, flirtując z damami i na koniec dodając tylko:Bez mord na ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

byłem

Było warto..

wrażenia

lont zagrał niesamowicie, skakałam bez przerwy, golas wielkie pozdrowienia! ale musze przyzynać że również zespół saportujący pokazał dużo fajnej muzyki

Po koncercie Lont

Warto było iść i posłuchać. Mam nadzieję, że wypłyniecie. Zasługujecie na to.

LONT zagra dzisiaj w Kwadratowej

Wiele słyszłam o tej kapeli. Idę na kocert, zobaczę na własne oczy, posłucham na własne uszy i przkonam się, czy warto było iść,

szkoda ze bez Chemika.

.

Do Anki

Ktory z członków Lontu jest takim romantykiem, aby mógł wygenerowac z siebie tekst: "...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..."? Strasznie podoba mi sie podoba piosenka Czas na przebisniegi.

pozdrowienia dla zespołu

Jak czytacie opinie na Trójmiście to pewnie jest Wam miło:-) tylko jutro nie dajcie plamy:-) .

Za moich czasów na koncertach krzyczało się "więcej smoły na werbel" albo "więcej szatana na struny" teraz pewnie nikt tego nie rozumie i nie pamięta, ale ważne, że młodzi ludzie robią dobrą muzykę.

janka......

... nie ktoś im pisze tylko sami to robią;) zdolniachy:P

Juwenalia

Tak to te same gęby.

wow!

w zeszlym roku na juwenliach spodobal mi sie zespol, ktory gral przed Indios Bravos i Comą, a dzisiaj widze ich geby na murach! :-) o to chodzi!!

Polecam

Miałem okazję być już na koncercie Lontu. Dużo pozytywnej energii towarzyszy ich koncertom. Szkoda tylko, że tym razem będzie to środa. Jednak polecam.

TAK!!

:-)

Malbork oblężenie

Byłam kiedyś na koncercie Myslovitz w Malborku w czasie takiej imprezy oblężenie koło zamku. Przed gwiazdą wieczoru rewelacyjne zagrali na rozgrzewkę jacyś chłopcy. Podobali się bardzo publice. Czy to ten sam zespół Lond?

Polecam

Ja na przykład nie jestem z samorządu i już się wypowiadałem. Wniosek jest tylko jeden - Samorząd zna sie na dobrej muzie.

podejrzane

ciekawe czemu wszystkie opinie o zespole i imprezie pisze wylacznie samorzad studencki PG m.in jerry ;) pozdrawiam

sekakuu!

w koncu ktos laczacy rap i rock gra w kwadracie! biore pake i wpadam!

Teksty w Loncie

"...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..." - czy ktoś wie, kto pisze im te teksty? Podobaja mi się.

Teksty w Loncie

"...to tęsknota za czymś lepszym wciąż buduje wiosnę..." - czy ktoś wie, kto pisze im te teksty? Podobaja mi się.

LONT

Zamiast na Dodę, Mandarynę czy Stachurskiego,
oddaj głos na Czas na przebisniegi zespoł tego.
http://sar.pg.gda.pl/index1.php?dzial=lista_przebojow..

Czas na przebiścniegi

Ta piosenka zespołu Lont trochę dziwnie wyróznia się od tego co wokół nas słychć. Jst od kilku tygodnia na liscie przebojów. Zagłosujmy aby tym chłopakom pomóc wypłynąć. http://sar.pg.gda.pl/index1.php?dzial=lista_przebojow..

Inne tematy z forum Rozrywka

Urodzinowe widowisko na ulicy 10 Lutego (56 odpowiedzi)

Ulica w dniu 10 lutego 2026 roku zostanie przekształcona w główną arterię obchodów stulecia...

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru (3 odpowiedzi)

NIE dla faszyzmu, TAK dla wyboru! Pokojowa demonstracja wsparcia dla lekarzy i pacjentek w...

Zaczęło się od morza - 100-lecie Gdyni - koncert urodzinowy (97 odpowiedzi)

Natalia Kukulska, Margaret, Natalia Szroeder, Andrzej Piaseczny, Tomasz Organek, Natalia Muianga,...

do góry