Widok

Koncert finałowy

Koncert finałowy Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: Koncert finałowy, 18 sierpnia 2007 godz. 18.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hmmm..

a gdzie to jest ?

:)

hmm... na Ołowiance

hmmm...

przy motławie na starym miescie;)

Moglby ktos wytlumaczyc czym najlepiej dojechac ;p Najlepiej zaczynajac od jakiegos dworca;)

do poprzednika

Jak od dworca w Gdańsku to tylko pieszo! ! w stonę wieży Mariackiej albo Ratusza :)

żałosne

z roku na rok gra coraz to gorszy wykonawca. Ludzie, publika nie lubi takich tandetnych koncertów.!

ale ognie...

Zgadzam się, co do koncertu, ale feeria ogni zawsze wywołuje we mnie wzruszenie...

do łuki

Jesli Urszula nie jest na twoim poziomie to lepiej dla mnie i innych ludzi, przynajmniej bedzie wiecej miejsca. A ty poszukaj kiedy najbliższy koncert Mandaryny

morze by!!......

fajne co chcecie od czarno czarnych i urszuli sa calkiem calkiem

Mam pytanie

Ponieważ nie jestem z Gdańska to czy ktoś mi powie gdzie jest scena na Ołowiance?
Z góry dziękuję za informację

Scene na Ołowiance od widzów dzieli Motława. Idąc od ul. Długiej należy przejść przez Zieloną Bramę, nabrzeżem podążać w kierunku Żurawia,a po minięciu przejść około 100m. Udanej imprezy. Pozdrawiam!

gdzie prawda ?

DB podaje ze koncert oraz widownia beda znajdowaly sie na Olowiance wiec nie wprowadzajcie w blad turystow.
A moze jakies wyjasnienie prowadzacych forum.

finał-to jest to

myślę że Czarono Czarni i Urszula fajnie rozbawią widownie i będzie co wspominać

Koncerty otwierajace i zamykajace YarmarQ sa niestety coraz slabsze, a dokladnie wystepujacy na nich artysci. Nie oszukujmy sie ale Urszula przeciez juz nie umie spiewac na zywo.

Było super!!!!

A mi się bardzo podobało.Nie jestem jakąś wielką fanką Urszuli ale na koncercie bawiłam się świetnie.To jest artystka z najwyższej półki!!Razem ze znajomymi nie mogliśmy od niej oderwać oczu.Ma w sobie "to coś" co odróżnia ją od niskiej klasy typu Doda i Mandaryna.A ludzi nigdy nie da się wszystkich zadowolić!!!Jak komuś nie pasuje to niech kupi bilet za 200zł na Roda Stewarta a nie wybrzydza na koncercie, za który NIC NIE ZAPŁACIŁ!!!!!!

Inne tematy z forum Rozrywka

Haevn - Terra Nova Tour (3 odpowiedzi)

TERRA NOVA TOUR - HAEVN zabiera fanów w zupełnie nowe muzyczne terytoria! Koncerty HAEVN od lat...

Spotkanie autorskie z Markiem Brzezinskim i Olgą Leonowicz (6 odpowiedzi)

Sheraton Sopot Book Club to inicjatywa hotelu, której celem jest organizacja spotkań autorskich,...

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

do góry