Widok

Koncert i brak organizacji

Czemu policja teraz nie kieruje ruchem jak przed koncertem stali na każdym skrzyżowaniu normalny dramat
Drogą zielona pusta a wszystko w kolo stoi
Brawo dla organizatorów
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z oddaniem kaucji nie było żadnego problemu, wszystko szło szybko i sprawnie, a kubek miał haczyk gdzie można było sobie zaczepić np o spodnie, szukanie problemu tam gdzie go nie ma

A jeśli jesteś z innego miasta to co. Ja wczoraj byłabym z Torunia

Wczoraj koncert był świetny ale organizacja po policji to masakra. Zblokowane ulice do czasu kiedy ludzi było brak. Mało tego poblokowane wyjazdy z miasta. Pan pilicjant podszedł do mnie osoby z dwójką dzieci w środku i z agresją powiedział ch.. mnie to obchodzi że chcesz wyjechać q prawo.

Woda w kubku z kaucją

A ja spo koncercie wystałam się w kolejce żeby oddać kubek ,więc jak wyszliśmy z Areny to już tłumów nie było Co do zakupu wody-porażka! Ktoś z zewnątrz mógł wejsc z plastikową małą butelką,ale kupić można było tylko w kubku,(którą przelewali z but.0,5l ),za który płaciło się 10zł kaucji. Po koncercie można było go oddać,tylko w kasie był brak drobnych i sprzedawcy mieli problem...co za durny pomysł. Ludziom te kubki się przewracały ,woda się wylewała. Bo jak tu klaskać z kubkiem w ręce :/ Gdzie tu sens i logika ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czytaj z zrozumieniem

Jestem mieszkańcem i poprostu widziałem co się działo a na taki koncert w życiu samochodem bym nie pojechał
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bo ten koncert

To lipa..szkoda czasu policji na takie badziewie..
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Policja nie jest od kierowania ruchem, po koncercie! Nikt nie kazał ci jechać autem! Ja przyjechałem SKM i nią wróciłem bez problemu malkontencie tumanie!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale wy jesteście ograniczeni

Typ ma w nazwie napisane mieszkaniec Letnicy a wy się w komentarzach rzucacie się czemu jechał na koncert samochodem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Yyyy

Masz ból, że ktoś był tam, gdzie ty nie chciałeś być?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

A wystarczyło przejść się 5-10min. na przystanek Śródmieście SKM. Puste startowały:-)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie chcą jeździć zbiorkomem bo zbiorkom nie wszędzie dojedzie, za bilety miesięcznie wychodzi drożej niż bak paliwa, nie wiadomo czy zbiorkom przyjedzie na czas, czy po drodze znowu coś nie padnie, zbiorkom nie zawiezie ciebie w ciągu 30minut z jednego krańca miasta na drugie. Zbiorkom śmierdzi i jest po prostu nieopłacalny.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Doskonała wypowiedź pozdrawiam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dokładnie, ludzie są niesamowicie roszczeniowi i bezczelni....nie jeżdżę autem tam gdzie nie muszę bo nie ma innego dojazdu. Wolę rower komunikację miejską święty spokój jest najwyższym dobrem na tym świecie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tak, ma ból tyłka, że ktoś był na koncercie na który ja bym nie poszedł gdyby mi płacono i zgadnij co... 90% ludzi ma w pupsku takie gwiazdy, bo nie słucha komercyjnej szmiry
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 5

Chłopie, widziałeś te tramwaje? XD Na przystanek na dworcu nie dało się wejść, a co dopiero do tramwaju.

My poszliśmy z buta, tramwaje na stadion kursowały z taką samą częstotliwością, jak SKM, gdzie wiadomo o ile tramwaje są mniej pojemne.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

I 70 za parking z którego nie można wyjechać

Czysty masochizm
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nigdy się nie nauczą jeździć zbiorkomem lub przejść się z buta

No ale do biedronki też w regały by chcieli autem wjechać.
A później pretensje że za dużo im podobnych dzbanów i pretensje do Policji
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tam jest dobra organizacja.

Zrobiłeś coś, czego nie powinno się robić przy takich imprezach i plujesz tu teraz.
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 2

Hahahha

Serio? Myślisz że ludzie są zazdrośni o to że inni byli na koncercie? Nie.. po prostu nie miałam na niego ochoty iść, więc nie poszłam.
O samochodzie nawet nie będę pisała bo szkoda słów..
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 6
do góry