Widok
Konsultacja dotycząca sprzedaży
W dniu wczorajszym miałam przyjemność skorzystać z porady dotyczącej sprzedaży nieruchomości w agencji Home Asset. Chciałabym wyrazić słowa podziękowania dla pana Rafała Antoszewskiego, który posiada nie tylko ogromną wiedzę merytoryczną i doświadczenie w swojej branży, ale przede wszystkim potrafi tę wiedzę wykorzystać szukając najbardziej korzystnego rozwiązania dla klienta. Ogromne słowa uznania za otwartość, profesjonalizm, szczerość a także zaangażowanie w sprawę klienta!
Jednocześnie chciałabym wyrazić słowa podziękowania dla pani Urszuli Wielgus za wsparcie merytoryczne (podparte niezwykle bogatą wiedzą) oraz widoczną i odczuwalną chęć pomocy w rozwiązaniu sprawy.
W świetle wczorajszej konsultacji oraz przyjęcia zarówno przez pana Rafała jak i panią Urszulę mam nadzieję, że będe mogła powierzyć sprzedaż swojej nieruchomości właśnie w te ręce i tym samym gorąco polecam skorzystanie z pomocy Home Asset!
Jednocześnie chciałabym wyrazić słowa podziękowania dla pani Urszuli Wielgus za wsparcie merytoryczne (podparte niezwykle bogatą wiedzą) oraz widoczną i odczuwalną chęć pomocy w rozwiązaniu sprawy.
W świetle wczorajszej konsultacji oraz przyjęcia zarówno przez pana Rafała jak i panią Urszulę mam nadzieję, że będe mogła powierzyć sprzedaż swojej nieruchomości właśnie w te ręce i tym samym gorąco polecam skorzystanie z pomocy Home Asset!
Moja ocena
Home Asset
kategoria: Agencje nieruchomości i pośrednictwo
obsługa: 6
oferta: 6
pomoc merytoryczna: 6
prowizje i opłaty: 6
ocena ogólna: 6
6.0
* maksymalna ocena 6
Odpowiedź obiektu
Pani Aleksandro, dziękuję serdecznie za tak ciepłe słowa uznania. Odnosząc się do Pani konkretnego przypadku muszę przyznać, że sprawa nie jest łatwa- ale też nie niewykonalna. Najważniejsze to na spokojnie rozpatrzyć wszystkie możliwości i szczerze porozmawiać z klientem o realnych szansach- nie będziemy obiecywali cudów, by tylko związać Panią kontraktem.
Jak Pani miała okazję zobaczyć, za naszymi słowami stoi cały sztab specjalistów, którzy są do Pani dyspozycji.
Pozdrawiam
Jak Pani miała okazję zobaczyć, za naszymi słowami stoi cały sztab specjalistów, którzy są do Pani dyspozycji.
Pozdrawiam