Widok

Konsultacja dotycząca sprzedaży

W dniu wczorajszym miałam przyjemność skorzystać z porady dotyczącej sprzedaży nieruchomości w agencji Home Asset. Chciałabym wyrazić słowa podziękowania dla pana Rafała Antoszewskiego, który posiada nie tylko ogromną wiedzę merytoryczną i doświadczenie w swojej branży, ale przede wszystkim potrafi tę wiedzę wykorzystać szukając najbardziej korzystnego rozwiązania dla klienta. Ogromne słowa uznania za otwartość, profesjonalizm, szczerość a także zaangażowanie w sprawę klienta!

Jednocześnie chciałabym wyrazić słowa podziękowania dla pani Urszuli Wielgus za wsparcie merytoryczne (podparte niezwykle bogatą wiedzą) oraz widoczną i odczuwalną chęć pomocy w rozwiązaniu sprawy.

W świetle wczorajszej konsultacji oraz przyjęcia zarówno przez pana Rafała jak i panią Urszulę mam nadzieję, że będe mogła powierzyć sprzedaż swojej nieruchomości właśnie w te ręce i tym samym gorąco polecam skorzystanie z pomocy Home Asset!
Moja ocena
obsługa: 6

oferta: 6

pomoc merytoryczna: 6

prowizje i opłaty: 6

ocena ogólna: 6

6.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Pani Aleksandro, dziękuję serdecznie za tak ciepłe słowa uznania. Odnosząc się do Pani konkretnego przypadku muszę przyznać, że sprawa nie jest łatwa- ale też nie niewykonalna. Najważniejsze to na spokojnie rozpatrzyć wszystkie możliwości i szczerze porozmawiać z klientem o realnych szansach- nie będziemy obiecywali cudów, by tylko związać Panią kontraktem.
Jak Pani miała okazję zobaczyć, za naszymi słowami stoi cały sztab specjalistów, którzy są do Pani dyspozycji.
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Home Asset

Pan Z - ocena (3 odpowiedzi)

Polecam Macieja Antończyka, który bardzo sprawnie odpowiadał na pytania dotyczące zawiłości...

do góry