Widok

Konsultacja ortopedy

Witam,
Uprzejmie proszę o informację czy w ciągu 2 dni mogę gdzieś dostać się-jak najszybciej na wizytę do ortopedy? Może być telefoniczna oraz płatna. Wszędzie odwołują wizyty, odsyłają i nie dają możliwości konsultacji. Obecna sytuacja wyłączyła mnie z możliwości korzystania z rehabilitacji, a przez moje schorzenie straciłam pracę. Potrzebuję najpóźniej za 2 dni zwolnienia lekarskiego, aby miało ono ciągłość oraz żeby nie zostać bez środków do życia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

SOR w szpitalu jako ostateczność.
Ewentualnie telefon do przychodni przy szpitalu kolejowym w Gdańsku, może tam dostaniesz jakieś wskazówki. Pracują w miarę swoich możliwości, ale i tam normalnie do ortopedy się czeka w kolejce. Ale może dostaniesz jaką dobrą radę w recepcji.

Pamiętaj, ze jeśli potrzebujesz tylko przedłużenia zwolnienia bez konsultacji ortopedycznej to zadzwoń do swojego lekarza rodzinnego. Zadzwoń do swojej przychodni i powiedz o co chodzi. Lekarz do ciebie oddzwoni i możecie załatwić wszystko od ręki, za darmo i bez wychodzenia z domu. Od tego bym zaczęła. Na prawdę przychodnie działają przez telefon. Mąż dostał tak zwolnienie tydzień temu, a ja recepty. Bez wizyt, tylko przez telefon.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Serdecznie dziękuję za podpowiedź.
Niestety nie dają mi możliwości telefonicznej rozmowy z moim lekarzem, ale udało mi się umówić prywatnie do ortopedy.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

https://m.trojmiasto.pl/forum/Poszukiwany-ortopeda-od-stop-t828940,1,50.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zdrowie

leki robione (14 odpowiedzi)

Dermatolog dał mi receptę na maść robiona ale nigdzie nie mogę kupić, które apteki w Gdyni...

Gdzie przyjmuje Dr Narożańska (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś się orientuje gdzie przyjmuje neurolog Ewa Narożańska?

Tabletki na powiększanie członka (8 odpowiedzi)

Może ktoś przyjmował tabletki na powiekszenie penisa? Czy widzieliście u siebie róznicę w...

do góry