Widok

Konsultant ds. Urody- Super-Pharm

Witam, czy ktoś coś wie na temat tej pracy? ogłoszenie pojawia się średnio co tydzień.... Co to może być za praca? Konsultant ds. urody to trochę dziwne w przypadku apteki... Ktoś tam pracował bądź był na rozmowie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Super-Pharm to również drogeria i pracują tam konsultanci, którzy "stoją na sklepie", np. przy półce z kosmetykami do pielęgnacji twarzy i pomagają klientom przy wyborze produktu, udzielają informacji produktowych. Chyba również dbają o odpowiedni zapas kosmetyków, którymi się zajmują. To tak z obserwacji :) Według mnie można porównać to z pracą hostessy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja pracowałam w tym miejscu. To była moja najgorsza praca. Wyzysk na maxa, zarobki około 1000 złotych, umowa zlecenie, 15 minut przerwy, a kierowniczka działu kosmetycznego ma problemy psychiczne i chyba jakieś kompleksy. Nie polecam!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
A w której Super-Pharmie dokładnie pracowałaś? :)
chyba którym...
zależy czy Super-Pharm potraktujesz jako aptekę czy sklep...
Gdańsk Wrzeszcz
A długo pracowałaś w tym Super Pharmie na Wrzeszczu?

Inne tematy z forum Praca

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

Praca za granicą, czy są sprawdzone oferty? (40 odpowiedzi)

Od paru dni szukam pracy za granicą. Ofert jest pełno ale jak szukam opinii o konkretnym...

INVICTA - to bałagan a nie firma! (23 odpowiedzi)

Odradzam! Było 2 rozmowy po 1 godzinie każda. Wygłądało bardzo powaznie wszystko. Jak doszlo do...

do góry