Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Michał - ocena Profesjonalne podejście do tematu.
~Michał
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 12 lipca 2024

Barton - opinia wątek zamknięty Jedna z najlepszych firm doradczych na rynku wzornictwa przemysłowego....
~Barton
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 września 2022

Czarek - opinia wątek zamknięty Informacje rzeczowe i fajna obsługa. Tylko trochę długi czas oczekiwania na...
~Czarek
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 22 czerwca 2021

Profesionalnie wątek zamknięty Pełna i kompleksowa obsługa, Nastawienie na skutek i efekt finalny Nie...
~Zadowolony
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 31 marca 2019

Polecam Agrosun Energy najtańszej instalacji PV w Pruszczu Gd. wątek zamknięty Teraz w Lutym Jest nabór wniosków dotujących mikroinstalacje fotowoltaiczne w...
~Krystyna Bęcławska
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 2 lutego 2019

tragedia wątek zamknięty Jestem w AIP dość długo, ale tak źle nie było nigdy jak teraz po...
~Andrzej
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 28 grudnia 2018

Nie polecam!!! wątek zamknięty Grupa zapatrzona w siebie dzieciaków! Totalnie nie mają szacunku do osób, z...
~Nie polecam
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 23 października 2018

Kosulting wątek zamknięty Doradztwo na najwyższym poziomie. Pan Spychalski dzięki wiedzy i nabytym...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 kwietnia 2018

Studenci "kompetenci" wątek zamknięty Większość zatrudnionych osób, to ambitni studenci, zawsze spieszący z pomocą....
~Joanna Lenardkiewicz
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 8 września 2017

Omijać szerokim łukiem wątek zamknięty Mają ładną stronę internetową i na tym ich inwencja się kończy. Nie potrafią...
~Szymon Nowicki
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 5 lipca 2017

Studenci bawiący się w biznes wątek zamknięty Grupka niekompetentnych małolatów. Dużo im jeszcze brakuje by stworzyć...
~Edmund
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 czerwca 2017

Unikajcie wątek zamknięty Jedna wielka ściema. W niczym nie pomagają, nie instruują, a jak popełnisz...
~Inkubatory AIP to ściema
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 czerwca 2017

~Серг
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2017

zakładałem spółkę w Norwegii i mieli mi pomóc wątek zamknięty W grudniu miałem założyć spółkę w norwegii, mieli mi pomóc, ale wysłami mnie...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2015

Dramat nie polecam wątek zamknięty Miałem kontakt z Paniami totalna ignorancja a ich kierowniczka Krystyna to...
~Agnieszka Karolińczyk
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 10 czerwca 2015

obsługa wątek zamknięty Obsługa tragiczna,Panie udają że są miłe a w rzeczywistości takie nie sa,nie...
~Kaszub
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 czerwca 2014

podatek z Norwegii wątek zamknięty Pracuję w Norwegii i co roku mam ten sam problem z podatkami. można sporo...
~Roman
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 3 lutego 2014

Beata Glodkowska - opinia wątek zamknięty Rzetelna obsługa, bardzo dobra znajomosc prawa w tej dziedzinie,wysoka...
~Beata Glodkowska
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 18 czerwca 2013

Bez zarzutu wątek zamknięty Dzięki pani Barbarze udało mi się uzyskać najpierw kartę czasowego pobytu na...
~zadowolony
-

dodano: 29 maja 2013

Appreciate Help of LegalStay wątek zamknięty I had a very complicated issue with regard to my Karta Pobytu having my...
~Jennet Arshimova
-

dodano: 23 lutego 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
46

44

wątków

do góry