Widok

Koreczki

Zjazd z obwodnicy Gdynia Karwiny , Sopot...stoi..
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja sie wyprowadzam z tego poj... miasta

Mam juz dosyc tego i**otyzmu, amatorki w kierowaniu miastem, lada dzien ludziom peknie zylka i bedzie tragedia.... Albo ci wszyscy zarzadzajacy ludzie sa niespelna rozumu albo ida z ogolna agenda,zeby ludzi pozbawic wolnosci przemieszczania sie.... Potrzebna jest tutaj duza rewolucja....
popieram tę opinię 64 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie wiem ile ludzie stoją od Dąbrowy:( ja Brzechwy- Źródło Marii pokonałam w 40 minut....Serio, nie każdy do pracy jedzie na 5-6 rano, bo jakoś świetlicy w szkole nie chcą otwierać po 4.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 6

Spokojnie, to już weekend. Zawsze możesz odstawić auto i wybrać alternatywę.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 12

miłego dnia roxi :)))
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zapytaj pana Lucyka.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kiedy mają zakończyć pracę na pasach

w kierunku centrum?
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czyżby kolejny raz MTM?

Niedługo szykuje się kolejny hardcorowy remont. Ulicy Unruga i Zielonej. Ciekawe kto będzie wykonawcą:)
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 3

Od ponad pół godziny 1 km przejechany. To jest dramat. Oby MTM beknęło za to wszystko.
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3

Za to, to wyborcy powinni wystawić laurkę urzędnikom przy najbliższych wyborach samorządowych.
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 2

Karwińska madakra

Bywało tu różnie w ostatnie lata ale dziś to chyba rekord. Niemal półtorej godziny- odcinek od żagla do shella.
popieram tę opinię 23 nie zgadzam się z tą opinią 3

Tu znajdziesz:

https://portal.smartpzp.pl/umgdynia/public/lista_przetargow
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziś Dzień bez samochodu

Trzeba było jechać autobusem, nie byłoby korków.

Tak wiem wszyscy tu niepełnosprawni z piątką dzieci do rozwiezienia i pracą 30 km dalej. A zapomniałem, jeszcze na pewno będą musieli jechać do lekarza / szpitala.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 39

Metro?

PKM? Trójmiasto to żart
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jaką alternatywę? rower? pieszo? tam ścieżki rowerowe i ciągi piesze wyglądają jak w Bejrucie. Zresztą nie każdy może przyjechać spocony do roboty. Nie każdy ma w robocie prysznic żeby się odświeżyć. Niektórzy tez musza pracować w garniturze a nie w jeansach. Mam gajer wozić na rowerze? Komunikacją miejską? Ona też stoi w tych korkach.
popieram tę opinię 27 nie zgadzam się z tą opinią 4

Hi

Autobusy też stoją
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zapraszam odpowiedzialnych za paraliż...

...niech przyjadą i zobaczą co zafundowali ludziom! Kompletny brak wyobraźni i odpowiedzialności.
Z Chwaszczyna (wyjazd o godz. 7.00.) do Shella na Wielkopolskiej - 1,5 godziny!!!
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 4
do góry