Widok

Koreczki

Zjazd z obwodnicy Gdynia Karwiny , Sopot...stoi..
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lepiej uważaj

Bo za zniewagę wspaniałego, najjaśniejszego włodarza w Polsce, szlachetnego Kim-Dzong-Szczura, niektórzy (zwłaszcza mieszkańcy centrum) mogą Cię zlinczować
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

dokładnie

tępogryzonie w natarciu
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oby mtm przestało istniec

Prawie 2 godziny 4 kilometry
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kto jest odpowiedzialny???

Juz nie tylko za lotnisko Szczurek ze swoją świtą powinien siedzieć,teraz jeszcze w ramach recydywy za remont węzła Karwiny
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

na rower się przesiąść a nie wszystkim tyłek do siedzenia samochodu przyrósł a po drugie lepiej nie będzie gdy mieszkasz na Górnym Tarasie czy to w Gdyni czy Gdańsku
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Nie ma to jak bezpiecznie stać i wdychać opary świeżo wylanego asfaltu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Codziennie mechanik musi dojechać do warsztatu, codziennie elektryk musi dojechać do klienta, codziennie ekipa remontująca dom musi dojechać do sklepu budowlanego + do klienta, codziennie ludzie rejestrują nowe auta
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

wincyj

wincyj przejść naziemnych dla garstki lewaków - będzie się jeszcze lepiej korkować! Brawo wy wybiórcy głupoty!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

będą stać bo głosują na tych samych co wybory, lubią to. Lubią jak się ich...... ja nic nie sugeruje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A zastanów się który z włodarzy gdzie mieszka.

To wiele tłumaczy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Idź być trollem gdzie indziej

Na rowery mają wsiąść ludzie z Tuchomia, Bojana, Miszewa, Koleczkowa, wszyscy co zjeżdżają obwodnicą na Karwiny też rowerami mają jeździć z np. Pruszcza Gdańskiego itp.? ;)
Tędy jeżdżą nie tylko mieszkańcy dzielnic sparaliżowanych tak zwaną "budową węzła".
Nie masz bladego pojęcia o rozdziału ruchu w tym miejscu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A widziales

Zadłużenie miasta? Zobacz na Starowiejskiej jak licznik bije...nie ma kasy nie ma pracy. Jak za Gierka: my udajemy ze pracujemy oni udają ze płacą...
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak, wszyscy tutaj mają 1 km do pracy więc jadą samochodami

To takie oczywiste, że 1 km jedziemy autem i dlatego stoimy ponad 1h w korku. :D
Zapomniało się wziąć tabletek rano? ;)
Trzy dzielnice, ponad 50 tys ludzi i oczywiście każdy może jechać rowerem lub autobusem lub pieszo, bo ma blisko do pracy.

Geniuszu, to jest główny ciąg komunikacyjny Gdyni

Samych linii autobusowych tutaj przejeżdża 13 lub nawet więcej. Tutaj zawsze będzie ruch, bo jest to połączenie z obwodnicą i kaszubską, nawet sam węzeł z parkingiem ma być na Karwinach 1,więc trzeba tam jakoś dojechać. Tędy jeżdżą wszyscy, mieszkańcy Gdyni, okolicznych miejscowości, transport, komunikacja. Po prostu UM Gdynia porwał się z motyka na słońce i widać tego efekty. Nikt nie przeanalizował, że Wielkopolska/Chwaszczyńska jest tak ważna, a tyle razy mieszkańcy i radni to zapowiadali, że to jest jedna z najważniejszych dróg Gdyni i trzeba mieć bardzo dobrze zaplanowane prace. MTM wjeżdża i ma wszystko d..pie i robią co chcą, UM Gdynia też ma to d..pie bo teraz tylko się trzęsą aby nie stracić dotacji.

MTM co tu duzo mówić

Robią to teraz, bo dali D..py po całości i teraz robią ile się da aby tylko nie utracić dotacji. Tutaj powinien już dawno być prokurator.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie no, rozpi...one chodniki i ścieżki to nie są utrudnienia

Idź ze swoją chorobą do lekarza i okulisty lepiej.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przecież to żadna nowość - nie rozumiem jak masz blisko do pracy to po jedziesz samochodem

Przez takich jak ty są jeszcze gorsze korki - ludzie zacznijcie wreszcie myślec....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Tak, ostatnio czekałem na PKM

Postanowiłem spróbować. Czekałem 30 min, cyferki na tablicy się zmieniły, że PKM przyjechało i odjechało, ale ja i reszta pasażerów czekających na peronie nie widziała kolejki, bo nie przyjechała. Takie PKM widmo, może było, może nie, może będzie albo i nie. W rezultacie poszedłem po auto na minuty i pojechałem autem, bo czekać kolejne 0,5h na coś co może przyjedzie było bez sensu, a to jest miasto podobno dobrze skomunikowane i tylko rower i komunikacja miejska, ograniczeni umysłowo aktywiści, tak to można skomentować.

Cóż. wiedzieliście, że będą te roboty. Ja wybrałam dziś PKM i nie stałam w korku ani minuty. Bawcie się dobrze!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
do góry