Widok
Homeoffice
Tak, kurier i homeoffice, sprzedawca w sklepie i homeoffice, mechanik homeoffice, elektryk homeoffice, moja ekipa remontowa też homeoffice, moje materiały budowlane też homeoffice, rejestracja pojazdu w urzędzie też homeoffice, wszyscy homeoffice i życie będzie piękniejsze. Przecież to takie proste, bo wszystko można załatwić przez homeoffice i jazdę autobusem albo rowerem.
Tak
Codziennie naprawiasz samochód, codziennie elektrykę naprawiasz, codziennie remontujesz dom, codzinnie budujesz dom, codziennie rejestrujesz nowe auto. Tak codziennie, nie da rady homeoffice na kilka dni. Tak wszystko można sobie ułożyć, zwłaszcza że są informacje o tym, że będzie masakra. No ale "niedasię" musisz powiedzieć, jprl nie wierze co za ludzie mnie otaczają ....
Tak, ostatnio czekałem na PKM
Postanowiłem spróbować. Czekałem 30 min, cyferki na tablicy się zmieniły, że PKM przyjechało i odjechało, ale ja i reszta pasażerów czekających na peronie nie widziała kolejki, bo nie przyjechała. Takie PKM widmo, może było, może nie, może będzie albo i nie. W rezultacie poszedłem po auto na minuty i pojechałem autem, bo czekać kolejne 0,5h na coś co może przyjedzie było bez sensu, a to jest miasto podobno dobrze skomunikowane i tylko rower i komunikacja miejska, ograniczeni umysłowo aktywiści, tak to można skomentować.
Geniuszu, to jest główny ciąg komunikacyjny Gdyni
Samych linii autobusowych tutaj przejeżdża 13 lub nawet więcej. Tutaj zawsze będzie ruch, bo jest to połączenie z obwodnicą i kaszubską, nawet sam węzeł z parkingiem ma być na Karwinach 1,więc trzeba tam jakoś dojechać. Tędy jeżdżą wszyscy, mieszkańcy Gdyni, okolicznych miejscowości, transport, komunikacja. Po prostu UM Gdynia porwał się z motyka na słońce i widać tego efekty. Nikt nie przeanalizował, że Wielkopolska/Chwaszczyńska jest tak ważna, a tyle razy mieszkańcy i radni to zapowiadali, że to jest jedna z najważniejszych dróg Gdyni i trzeba mieć bardzo dobrze zaplanowane prace. MTM wjeżdża i ma wszystko d..pie i robią co chcą, UM Gdynia też ma to d..pie bo teraz tylko się trzęsą aby nie stracić dotacji.
Tak, wszyscy tutaj mają 1 km do pracy więc jadą samochodami
To takie oczywiste, że 1 km jedziemy autem i dlatego stoimy ponad 1h w korku. :D
Zapomniało się wziąć tabletek rano? ;)
Trzy dzielnice, ponad 50 tys ludzi i oczywiście każdy może jechać rowerem lub autobusem lub pieszo, bo ma blisko do pracy.
Zapomniało się wziąć tabletek rano? ;)
Trzy dzielnice, ponad 50 tys ludzi i oczywiście każdy może jechać rowerem lub autobusem lub pieszo, bo ma blisko do pracy.
Idź być trollem gdzie indziej
Na rowery mają wsiąść ludzie z Tuchomia, Bojana, Miszewa, Koleczkowa, wszyscy co zjeżdżają obwodnicą na Karwiny też rowerami mają jeździć z np. Pruszcza Gdańskiego itp.? ;)
Tędy jeżdżą nie tylko mieszkańcy dzielnic sparaliżowanych tak zwaną "budową węzła".
Nie masz bladego pojęcia o rozdziału ruchu w tym miejscu.
Tędy jeżdżą nie tylko mieszkańcy dzielnic sparaliżowanych tak zwaną "budową węzła".
Nie masz bladego pojęcia o rozdziału ruchu w tym miejscu.