Widok

Korek! Dla każdego już, zamknęli objazd

Mieszkańcy z ulicy młyńskie zrobili drogę jedno kierunkową!.. wszyscy od teraz stoimy w korku. W ramach protestu, proponuję przejazd specjalnie w odwrotnym kierunku niż jak było zawsze, czyli w stronę Gdyni.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 7

Karma wraca Analku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

wczoraj kolo kapliczki jezdzili pomiary drogowe i cos sprawdzali.

Chodziło mi o znaki geodezyjne na Chylońskiej - i budowę nowego odcinka przez łąkę do kapliczki na Kielno.
Wytyczenie juz jest zrobione
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam nadzieje, że przy okazji poszerzania nie zniszczą tej zabytkowej spiżarni z XIXw?:(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy ktos był na zebraniu wiejskim? - czy podano jakies konkrety odnośnie nowej drogi i nowego ronda?
Widzę, że geodeci nabili już paliki w miejscu odbicia od obecnej drogi (na wysokosci tego zjazdu na kurniki z drewnem opałowym)

To była ironia kolego jak nie zrozumiałeś xd

to odrazu progi zwalniajace tam zamontujcie bo rekordy predkosci beda tam lecialy , bambry dorwa sie do objazdu jak do autostrady , zanim byl zakaz to po tamtejszych dziurach nie ktorzy ponad 80km/h po tych dziurach jezdzili.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak Twoja prywatna to proszę bardzo - zachęcam, jak gminna to możesz jedynie klocka postawić!

To ja może szlaban postawię przy drodze na której ja wykładałem pieniądze na płyty i będę zbierać opłatę od przejezdnych.

Nie pierdziel głupot. Co mają powiedzieć mieszkańcy Jeziornej, Majora Bojana, czy innych ulic? Nie po to się zrzucali? Zrzucaliście się dla swojego komfortu, a nie dla mojego. A jeździłem tamtędy i przed płatami i w d...e mam te płyty. Droga będzie dwukierunkowa prędzej czy później i nic nie poradzisz. Prawda taka że przehandlowaliście to przed wyborami, małostkowi mieszkańcy młyńsko -hippicznej.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Szanowni dyskutanci,
Być może warto byłoby mieć świadomość, że budowa części dróg (tej wyłożonej płytami), o których mowa, została sfinansowana z prywatnych pieniędzy mieszkańców tej części Koleczkowa. Jako jeden z nich nie sądzę, by wykładając te pieniądze z własnych kieszeni (podatki nie mają z tym nic wspólnego) kierowali się chęcią budowy obwodnicy Koleczkowa czy też alternatywy dla korka przed skrzyżowaniem. Jeszcze cztery lata temu, gdy płyt nie było, mało kto miał ochotę skorzystać z objazdu. Zatem może Ci z Państwa, którzy zarzucają nam hipokryzję, egoizm itd. zechcą dołożyć się do zrzutki (kwota do sprawdzenia w UG). Wówczas pretensje będą cokolwiek bardziej uzasadnione.
Pozdrawiam
Koleczkowianin
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dobra wiadomość !
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Już niedługo droga będzie otwarta z powrotem, geodeci już wytyczyli poszerzenie wąwozu i kwestia tygodni jak wjedzie sprzęt i będą poszerzać. W gminie mówią ze do końca roku będą płyty na całości położone i będzie objazd który odciąży ruch na skrzyżowaniu.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wojtuś ma czerwonego merca w lizingu to może więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dlaczego patrzysz na innych ??? to nie jest wytlumaczenie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Co się czepiacie ? Skoro wolno Piotrowi to i ja mogę.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wojtek , a taki sympatyczny.. no pacz...
Oj wojtuś wczoraj pod prąd jechał nie ładnie

Nie możliwe, wszystko widać jak na dłoni. P.S. Ja się nie mylę. Urywam temat.

Nic takiego nie napisałem - mylisz użytkowników
do góry