Widok

Korepetycje z Matematyki dla córki z 5 klasy

Witam szukam pomocy z Matematyki dla mojej córki z klasy 5 . Najlepiej u nas w domu w Baninie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Arkadiusz.wojdylak@gmail.com zapraszam do podania kontaktu na maila. Wolałbym nie podawać tu numeru.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, Pani Sylwio z chęcią pomogę córce w zrozumieniu Matematyki. Proszę o podanie kontaktu na maila mikaa1309@gmail.com oddzwonię :)
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co dopiero rok szkolny się zaczął a nauczycielki już takie wymagania stawiają za chwilę znowu będą chcieli strajkować a w tygodniu pracują po 18;5 godz a ja muszę cały tydzień pracować po 12 godz dziennie gdzie tu jest sprawiedliwość jeszcze maja źle niech uczciwie dzieci uczą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 12

Hm rok szkolny nawet tygodnia nie trwa i już trzeba wołać o pomoc dydaktyczną dla dziecka? Może najpierw smartfona jej zabierz i wyłącz TV? Poziom 5 klasy to spokojnie może rodzić z dzieckiem przerabiać, bo to nic skomplikowanego. Ale pewnie ciężko czas znaleźć między zajęciami salsy a manicure...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10

Może to nie kwestia braku czasu? Niestety dla wielu rodziców program szkoły podstawowej jest za trudny i nie potrafią pomóc dziecku. Okropna tendencja, ale niestety coraz częściej spotykana.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dziekuje za podsumowanie mojego zycia (trafne, jak kazdy inny wpis na forum ) Ok... uciekam na salse

Pozdrawiam wszystkie Panie z manicure
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2
Rodzice nie ogarniają matematyki z 5 klasy podstawówki? To społeczeństwo jest glupsze niż myślałem...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 7
Nie każdy rodzic ma cierpliwość nie każde dziecko nauczy się od rodzica.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hehe. A kobitka chciała tylko pomoc własnemu dziecku i dać innemu zarobić. Nie wszyscy urodziliśmy się nauczycielami. to że coś umiesz to nie znaczy, że potrafisz przekazać.
A w Baninie Łepetyniaki się rozpisują jak powinna dzieci wychowywać. Jakie to żałosne. A nie powinno być tak, że odpisują tylko osoby zainteresowane udzieleniem korepetycji lub te, które mogą kogoś dobrego polecić?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
Powinno ale nie przeskoczysz.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja tylko wskazałem 3-cią drogę - jak może matka zaoszczędzić kasę i skąd się bierze 90% przypadków problemów w szkole. Właśnie z zajmowania się głupotami zamiast nauką. :) A może to nauczyciel nie ma powołania i lepiej zmienić nauczyciela niż wydawać kasę na korepetycje? Ale czekaj, przecież reszta klasy ma dobre oceny...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie zawsze klasa ma dobre oceny. Zdarzyło mi się chodzic na zajęcia gdzie cała klasa kulala. Może bez 1 czy 2 osób. Ale jak z 25 rozumie 2 to chyba jest problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Trzeba szukać
Podbijam temat
Jeśli nadal aktualne zapraszam do kontaktu.
karolina.galecka86@gmail.com

Jeśli twoje dziecko ma problemy z nauką to polecam zapisać je na kurs koncentracji oferowany przez Best Brain Boral. Kurs jest bardzo skuteczny, poprawia koncentrację co pozytywnie wpływa na przyswajanie wiedzy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Banino

Mega Mocni Banino (3 odpowiedzi)

czy to prawda, ze taras w tym przedszkolu będzie na dachu? czyli dzieci w pełnym słońcu na...

fotowoltaika (183 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...

koszta utrzymania domu (8 odpowiedzi)

Przymierzam się do zakupu domu w Baninie, ale ciekawa jestem ile wynoszą opłaty m.in gaz, prąd,...

do góry