Widok

Korki

Czy zauważyliście ( jadący rano do Gdańska) ,że od kilku tygodni są coraz większe korki? Mąż wyjechał o 7:15 z
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak to niestety jest,ewolucyjne nie przygotowanie potomków ludzi,którzy jeszcze pokolenie temu mogli pogadac tylko z końmi lub kurami.
z drugiej strony pamiętaj o emocjonalnej stronie zagadnienia,gdybyś wiedział że Agata wybrała sie autem w tym samym czasie z deblową drużyną ping-ponga to tez byś zwolnił bo to silniejsze,i chciałbys upewnić się że to nie oni,do tego walor edukacyjny-ja tak niebezpiecznie jechałem a tu kara na szczęście nie na mnie!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Nowym Swiecie koncza w listopadzie, ale jak to bywa na pewno sie przedluzy

Polska ,to naprawdę chory kraj ,a raczej jej mieszkańcy .Korek na Armii Krajowej w drodze powrotnej ,a czemu ? Dwa samochody stoją na awaryjnych na poboczu i każdy przejeżdżający obok musi zwolnić popatrzeć co oni tam robią? Co tam kilometrowy korek.Tak samo na obwodnicy ,jak jest w jedną stronę korek,bo wypadek,to w drugą też ,bo przecież każdy musi się zatrzymać i popatrzeć ,jakby to be wiadomo jaka atrakcja była
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ha ha
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Twoja,twoja...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie moja wina ,że jest 500plus

na emeryturę pracujemy sami, nie nasza wina że system nas okrada

W październiku

W starym świecie ☺

Ktoś się orientuje kiedy kończy się remont na Nowym Świecie?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

6 lat temu.
Słowackiego w okolicach terminala zamknięto w 2012 roku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bo nie ma alternatywy, 8 lat temu była taka¡
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

powrot do Banina po 16:00 tez tragedia, Nowatorow stoi od petli w Bysewie przez swiatla w Rebiechowie...

Cekowo gdansk zamknol slowaka 8 lat tem.... Tak to byly dwie drogi i brak korkow....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Korki są OK , bardzo je lubię . Takie wyciszenie przed praca. Poza tym czuje się dumny rozmawiając przez tel że stoję w korku. Takie rzeczy to tylko w dużych metropoliach ! WAWA Poznań Gdańsk Kraków . Pozdrawiam wszystkich lubiących korki
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy trzeba się zawsze nawzajem obrażać?
Temat jest o korkach, nie mówimy o przyczynach podróży lecz o jej jakości.
Która się pogarsza.

Pozdrawiam Wszystkich Baniniaków
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję za uwagę.Taka wymiana zdań i tak nic nie zmieni.Wiadomo,że ja nie przekonam Ciebie do mojego sposobu myślenia i na odwrót.Dodam ,że nie jesteśmy jakaś super bogobojną rodziną.

już się o moją emeryturę nie martw,a jak wierzysz że dzieci wypracują kiedyś jakieś emerytury to jestes naiwna i niedoinformowana.
swoja droga jak wychowasz dzieci w systemie Twoich wartości to dziewczynki do garów a nie do pracy, a chłopcy pewnie do seminarium i następne pasożyty,które wiszą na budżecie...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

co to jest ta fregata? ja po WAT w warszawie zona po uniwerku /radca prawny/ a o frgacie nie slyszałem...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękujemy,1500zl odkładamy na studia dla dzieci. Musi ktoś zapracować ma Twoja emeryturę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Inne tematy z forum Banino

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry