Widok
tak to niestety jest,ewolucyjne nie przygotowanie potomków ludzi,którzy jeszcze pokolenie temu mogli pogadac tylko z końmi lub kurami.
z drugiej strony pamiętaj o emocjonalnej stronie zagadnienia,gdybyś wiedział że Agata wybrała sie autem w tym samym czasie z deblową drużyną ping-ponga to tez byś zwolnił bo to silniejsze,i chciałbys upewnić się że to nie oni,do tego walor edukacyjny-ja tak niebezpiecznie jechałem a tu kara na szczęście nie na mnie!
z drugiej strony pamiętaj o emocjonalnej stronie zagadnienia,gdybyś wiedział że Agata wybrała sie autem w tym samym czasie z deblową drużyną ping-ponga to tez byś zwolnił bo to silniejsze,i chciałbys upewnić się że to nie oni,do tego walor edukacyjny-ja tak niebezpiecznie jechałem a tu kara na szczęście nie na mnie!
Polska ,to naprawdę chory kraj ,a raczej jej mieszkańcy .Korek na Armii Krajowej w drodze powrotnej ,a czemu ? Dwa samochody stoją na awaryjnych na poboczu i każdy przejeżdżający obok musi zwolnić popatrzeć co oni tam robią? Co tam kilometrowy korek.Tak samo na obwodnicy ,jak jest w jedną stronę korek,bo wypadek,to w drugą też ,bo przecież każdy musi się zatrzymać i popatrzeć ,jakby to be wiadomo jaka atrakcja była
już się o moją emeryturę nie martw,a jak wierzysz że dzieci wypracują kiedyś jakieś emerytury to jestes naiwna i niedoinformowana.
swoja droga jak wychowasz dzieci w systemie Twoich wartości to dziewczynki do garów a nie do pracy, a chłopcy pewnie do seminarium i następne pasożyty,które wiszą na budżecie...
swoja droga jak wychowasz dzieci w systemie Twoich wartości to dziewczynki do garów a nie do pracy, a chłopcy pewnie do seminarium i następne pasożyty,które wiszą na budżecie...