Widok

Korki

Czy zauważyliście ( jadący rano do Gdańska) ,że od kilku tygodni są coraz większe korki? Mąż wyjechał o 7:15 z
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

i wstapil na numerek do Kasi przed robota, wiec logiczne ze sie spoznil do magazynu.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6
O ucięło mi tekst. I jest w połowie drogi ,a zawsze na 8 spokojnie dojeżdżał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zamknęli dwa wyjazdy z Osowej. Dojazd do Owczarni jest utrudniony a co za tym idzie więcej aut wjeżdża ba obwodnicę na Matarni i Osowej.
W okolicach Świąt Wielkanocnych wprowadziło się też wiele nowych ludzi...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziś o 6.40 korek w stronę Gdańska zaczynał się na wysokości hurtowni Bugerman. Na skrzyżowanie koło Biedry mogły wjechać max. 3-4 samochody, bo dalej korek
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dokladnie- remont w Gdańsk Osowa/Nowy Świat; sporo osób się wprowadzilo i jest problem chyba z ustawieniem świateł w Rebiechowie ( ale o tym już drogowcy wiedza) .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
No i pada deszcz. Ludzie jeżdżą wolniej...

Niedługo będzie tak jak na Osowej Spacerowej i Kartuskiej w końcu lat 90, kłania się ten sam scenariusz.
Eh tylko że wtedy człowiek młody był jeszcze i mógł sobie marnować te godziny w korkach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Najgorsze jest to ,że moja osmiolatka musi wstać po 6 ,żeby zdążyc na 8 do szkoły
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Takie życie... Zrobiliście że spokojnej wioseczki bez korków szalejace miasto... Coś za coś.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

metropolia jest ok ;-)

no ale to od dawna było wiadomo, że metropolia jaką jest 3Miasto bedzie sie rozwijac i sciagać coraz to nowych pracowników, którzy zazwyczaj dojeżdzają od strony Kociewia i Kaszub = wieksze korki, bo obecna infrastuktura nie jest z gumy. do tego bardzo intesywnie rozwija się deweloperka na obrzeżach 3Miasta to i mamy zdwojony efekt zapchania. Parkingi na przystankach PKM pękają w szwach. Zastanawiam się co się będzie działo za 2 lata, kiedy zamkną PKM z powodu jej elektryfikacji. A okres skończenia tej elektryfikacji to ...3 lata (o ile nie będzie tradycyjnego w Polsce poślizgu :) )
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

A dlaczego do szkoły w Baninie nie chodzi?
Czy to jest tego warte?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chcieliśmy,żeby chodziła do szkoły z wartościami (jak dla nas,nie każdy musi się ze mną zgadzać) i chodzi do Fregaty,a poza tym mąż ma biuro 100 m od szkoły,więc jest to na plus
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

to nie lamentuj alleluja i do przodu czy jak tam se gadacie w tych sektach,niedługo będzie musiała wstawać o 5 ,to ukształtuje młodą kadetkę na lata,będzie z niej znakomita pomoc domowa.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 3

Szkoła z wartościami. Też mi coś.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dla Twojego pocieszenia dodam ,ze mam czwórkę dzieci.Od września idzie syn do Fregaty ,a później maluchy.Musisz się pogodzić ,że każdy ma inny system wartości.
No to zaczyna się gow.oburza,jak to mało trzeba.
3
2
1
Start
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

pogodziłem się,nie nawracam na siłę jak wy na swój,pogratulować 1500 w miękkim co miesiąc plus karta dużej rodziny niedługo może 300 dla każdego na wyprawkę i może coś tam jeszcze pinokio wymyśli.
pozdrawiam.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Dziękujemy,1500zl odkładamy na studia dla dzieci. Musi ktoś zapracować ma Twoja emeryturę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

co to jest ta fregata? ja po WAT w warszawie zona po uniwerku /radca prawny/ a o frgacie nie slyszałem...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Banino

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (6 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

do góry