Szczerze polecam wszystkim Pana instruktora Krzysztofa Drężka.
Pełen profesjonalizm, bardzo szeroka wiedza oraz przemiła atmosfera podczas jazdy. Analizowaliśmy wszystkie sytuacje na drodze i na każde moje nawet najgłupsze pytanie Pan znał odpowiedź. Nie uczy typowo pod egzamin ale przede wszystkim zasad ruchu drogowego oraz prawidłowego poruszania się w nim. Pan przestrzega o wielu sytuacjach, daje wskazówki, które warto wykorzystywać w naprawdę niewygodnych sytuacjach. Zawsze spokojny nawet gdy robiłam naprawdę głupie błędy ( wybitnie myliłam lewą i prawą stronę) Pana nie wyprowadziło to z równowagi a wręcz przeciwnie, pojechaliśmy tam tyle razy, dopóki wszystko stało się jasne. Były wzloty i upadki ale po kolei analizowaliśmy każdy błąd, który sumiennie był zapisywany na kartkach, które mogłam na spokojnie analizować sobie w domu , co było dla mnie naprawdę bardzo istotne bo jak wiemy każdy się uczy na własnych błędach. Gdy jakieś sytuacje były dla mnie wciąż nie jasne (również podczas nauki do teorii ) mogłam zadzwonić i wszystko mi wyjaśnił telefonicznie. Wiem, że Pan to czyta i chciałabym jeszcze raz bardzo podziękować, jak się umawialiśmy zobaczenia na drodze!