Widok

Koronawirus i immunitet

Hydepark Temat dostępny też na forum:
Niesłusznie przypisują media nieodpowiedzialność panu marszałkowi w związku z jego włoską eskapadą. Gdzieby tam jakiś wirus czy ine świństwo śmiał zagrozić panu marszałkowi. Takiej wybitnej personie ? Przecież pan marszałek ma immunitet i jest immunologicznie chroniony przed takimi zagrożeniami.

Z tego wynika, iż co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie.
Pisałem niedawno o typowej, modelowej wręcz nieodpowiedzialności ludzi antypisu:

Za co niby przedstawiciel antypisu miałby czuć się odpowiedzialny ? Przecież jego jedynym celem jest szkodzić PISowi, a co za tym uidzie, szkodzić państwu polskiemu, które uważa za byt zbędny, a jedyną ewentualną odpowiedzialność odczuwa wobec mecenasa brukselskiego.

a pan marszałek tę tezę dobitnie potwierdził. W tym środowisku odpowiedzialność jest pojęciem obcym. Przepisy są dla maluczkich, geniuszy takich jak pan marszałek nie obowiązują i wiedzą o tym wirusy, tak że żaden koronawirus pana marszałka się nie ima.

Tak właśnie myślą i działają twórcy państwa z dykty i skutkiem takiego myślenia była śmierć Pawła Adamowicza, którą należy uznać za samobójstwo rozszerzone. Ich reguły nie dotyczą, więc brak reguł ich zabija.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Niesłusznie przypisują media nieodpowiedzialność panu marszałkowi w związku z jego włoską eskapadą. Gdzieby tam jakiś wirus czy ine świństwo śmiał zagrozić panu marszałkowi. Takiej wybitnej personie ? Przecież pan marszałek ma immunitet i jest immunologicznie chroniony przed takimi zagrożeniami.
Dla mnie najważniejszą postacią jest mój chłopak Młody. Mam tylko nadzieje, że nie dostanę od niego jakiegoś adidasa.

Z tego wynika, iż co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie.
Jestem już stary. Niestety dobiujają mnie gazy. Pierdzę praktycznie nieprzerwanie.

Pisałem niedawno o typowej, modelowej wręcz nieodpowiedzialności ludzi antypisu:
Nienawidzę wszystkich: prawaków, lewaków i środkowaków.

Za co niby przedstawiciel antypisu miałby czuć się odpowiedzialny ? Przecież jego jedynym celem jest szkodzić PISowi, a co za tym uidzie, szkodzić państwu polskiemu, które uważa za byt zbędny, a jedyną ewentualną odpowiedzialność odczuwa wobec mecenasa brukselskiego.
Byłem i jestem mądry. Właziłem w d*pe towarzyszom a potem ludziom "S". Dlaczego więc na starość jestem bidny jak mysz kościelna?

a pan marszałek tę tezę dobitnie potwierdził. W tym środowisku odpowiedzialność jest pojęciem obcym. Przepisy są dla maluczkich, geniuszy takich jak pan marszałek nie obowiązują i wiedzą o tym wirusy, tak że żaden koronawirus pana marszałka się nie ima.
Niestety w moim wieku ma sie już maluczkiego i skurczonego. Dlatego w naszym związku młody jest tatą a ja mamą.

Tak właśnie myślą i działają twórcy państwa z dykty i skutkiem takiego myślenia była śmierć Pawła Adamowicza, którą należy uznać za samobójstwo rozszerzone. Ich reguły nie dotyczą, więc brak reguł ich zabija.
Nie mam w zasadzie po co już wegetować. 850 zł emerytuyry to ledwo biologiczne prztrwanie. Jak młody mnie rzuci to sie podpalę na Monciaku.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum Koronawirus

przeprowadzka !!?? (36 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

do góry