Widok
mam złe wspomnienia jeśli chodzi o przygotowania do komunii i bierzmowania z proboszczem... bardzo go nie lubię i chyba ze wzajemnością ;) dlatego zdecydowałam się na ślub w Bojanie (a i z tym jest problem, bo proboszcz wczoraj oświadczył mi, że musi się zastanowić czy wystawi mi pozwolenie na ślub w innym kościele)
największe problemy z proboszczem mam przez to, że chciałam mieć komunię i bierzmowanie w kościele w Kacku, a proboszcz nie zgodził się na to i była wojna... a teraz proboszcz przez to wszystko mnie bardzo dobrze pamięta hi hi.
ochh ta jego mina... uwielbiam ją hi hi.
Wiecie jak ten grubiutki ksiądz ma na imię? Spotkałam go ostatnio jak czekałam na poradnictwo z Panią Lidką i powiedział mi, że jeśli proboszcz mi nie wystawi pozwolenia to on to zrobi po cichaczu ;)
Wiecie jak ten grubiutki ksiądz ma na imię? Spotkałam go ostatnio jak czekałam na poradnictwo z Panią Lidką i powiedział mi, że jeśli proboszcz mi nie wystawi pozwolenia to on to zrobi po cichaczu ;)
uprzedzam - dziwna kobieta, miałam wrażenie, że wstydzi się mówić wprost takie słowa jak seks, pochwa, odbyt, okres... hi hi Jak wyszliśmy z tych zajęć nawet mój Alex stwierdził, że jest bardziej oświecony niż ta kobieta, a z jej tików nerwowych śmialiśmy się przez tydzień ;)
taaa zapomniałam ksero i książeczki - 30 zł inaczej nie ma zajęć :)
ja na 2-ch zajęciach byłam sama i jak sie mnie zapytała czy zaznajomiłam się z wykresami i czy wszystko rozumiem oczywiście odpowiedziałam TAKKK no i później całe zajęcia gadałyśmy o pracy itp... aż się zagadałyśmy i parka po mnie czekała 15 min
ja na 2-ch zajęciach byłam sama i jak sie mnie zapytała czy zaznajomiłam się z wykresami i czy wszystko rozumiem oczywiście odpowiedziałam TAKKK no i później całe zajęcia gadałyśmy o pracy itp... aż się zagadałyśmy i parka po mnie czekała 15 min
zagadajcie ją o personę albo lady comp to zacznie gadać i nie będziecie musiały słuchać o napiętych cyckach i śluzie ;)