Widok

Kosciól Św Trójcy na Dąbrowie

Wesele Dąbrowa Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
cześć która z Was ma ślub w kościele św trójcy na Dąbrowie?? pytam z ciekawości czy same stroicie kościół i jaki ksiadz będzie Wam udzieleł ślubu??

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a moze ktoras z Was ma slub 14 sierpnia tak jak my??

dzieki dziewczyny za info
zagadajcie ją o personę albo lady comp to zacznie gadać i nie będziecie musiały słuchać o napiętych cyckach i śluzie ;)

28 marca??

a to moze my czekalismy :)

taaa zapomniałam ksero i książeczki - 30 zł inaczej nie ma zajęć :)
ja na 2-ch zajęciach byłam sama i jak sie mnie zapytała czy zaznajomiłam się z wykresami i czy wszystko rozumiem oczywiście odpowiedziałam TAKKK no i później całe zajęcia gadałyśmy o pracy itp... aż się zagadałyśmy i parka po mnie czekała 15 min

my mamy 14sierpnia

niestey musisz zaplacis 30zl moze jak dasz na pierwszym spotkaniu to nie bedziesz musiala przyjsc

aha i daje zadania domowe :/

czasami zastanawiam sie po co to wogole jest! najpierw mowili ze jak sie mialo religie w liceum to z głowy przed slubem, a potem proboszcz powiedzial , ze amm to sobie oprawic w ramke:) jejku, jakos musze przezyc to poradnictwo.....
masz racje jest jakas dziwna

ktoś pisał na forum, że trzeba u niej kupić jakieś ksero i z głowy. Ale niestety trzeba wysłuchac i tak czy siak
uprzedzam - dziwna kobieta, miałam wrażenie, że wstydzi się mówić wprost takie słowa jak seks, pochwa, odbyt, okres... hi hi Jak wyszliśmy z tych zajęć nawet mój Alex stwierdził, że jest bardziej oświecony niż ta kobieta, a z jej tików nerwowych śmialiśmy się przez tydzień ;)

bylo pierwsze spotaknie razem i drugie bylam sama jeszcze mialo byc trzecier ale ona mi odrazu podpisala

dzieki za info,musze sie tam wybrac, niedlugo:) a kiedy wy macie slub?
ogoleni srednio bylo mowilam jej ze nie bede uzywac kalendarzyka bo nie moge ze wzgledu na nieregularny okres a ona powiedziala ze i tak musi mi o tym mowic

ona jest w srody od 18 do 20

środa od 18.00 do 20.00

sama jestem teraz ciekawa kto nam bedzie udzielac slubu? czy proboszcz czy ktos inny?
Ja nie miałam żadnych zastrzeżeń do proboszcza, bardzo miłe miał do nas podejście, wydał mi się miłym człowiekiem

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
a powiedzcie mi jak jest z tym poradnictwem rodzinnym na Dabrowie, sa jakies wyznaczone dni kiedy mozna ta pania spotkac?dzieki za odp
ja mam 18 sierpnia