Widok
a ta stronka to wasza?
bo juz na niej bylem jakis czas temu ale zdjec ze srodka tego domu to nie widzialem. No musze jeszcze sie zapytac naszej dekoratorki kiedy ona chce te rzeczy zabrac.No bo teraz jest troche problem bo po nas i przed wami ktos tez ma slub.Nawet jakbys chciala udekorowac kosciol to trzeba to zrobic wczesniej z rana.
bo juz na niej bylem jakis czas temu ale zdjec ze srodka tego domu to nie widzialem. No musze jeszcze sie zapytac naszej dekoratorki kiedy ona chce te rzeczy zabrac.No bo teraz jest troche problem bo po nas i przed wami ktos tez ma slub.Nawet jakbys chciala udekorowac kosciol to trzeba to zrobic wczesniej z rana.
No właśnie...
I tu zaczynają się schody...
Warto byłoby odnaleźć też pozostałe pary i ustalic cos odnośnie dekoracji, bo jak mają zupełnie inna kolorystykę niż ja czy Wy byśmy chcieli a reszta jest ok to wystarczy zająć się tylko szcegółami - a co jak dekoracja jest zupełnie "nie z tej bajki"?...
Widzę, że zaczynają powstawac małe problemiki...
Zapytam jak to się rozwiązuje
PS Tak stronka nasza - środka nie ma bo bez dekoracji nie ma na co patrzeć... :)
I tu zaczynają się schody...
Warto byłoby odnaleźć też pozostałe pary i ustalic cos odnośnie dekoracji, bo jak mają zupełnie inna kolorystykę niż ja czy Wy byśmy chcieli a reszta jest ok to wystarczy zająć się tylko szcegółami - a co jak dekoracja jest zupełnie "nie z tej bajki"?...
Widzę, że zaczynają powstawac małe problemiki...
Zapytam jak to się rozwiązuje
PS Tak stronka nasza - środka nie ma bo bez dekoracji nie ma na co patrzeć... :)
Tylko jak znalezc ta 3 pare? My nie mieszkamy w polsce takze kontakt z kosciolem mamy ograniczony.Jak mozesz sie dowiedziec o jakis kontakt do nich to byloby fajnie.Moze udaloby sie nam jakos dogadac bo inaczej to naprawde bedzie ciezko.no chyba ze oni nie chca dekoracji ale i tak nie bedzie czasu miedzy slubami na sciaganie lub zmiany.Szczerze to nie wiem jak to zrobic teraz.Myslalem,ze w tym kosciolku na uboczu nie bedzie tyle chetnych osob na ta date :-).Cos wymyslimy.
Myślałam tak samo... ;)
Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu powinnam być tam w Kościele. Myślę, że Ksiądz powinien mieć jakieś namiary... Powiem o co chodzi - może pomoże...
Mam nadzieję, że się jakoś zgramy.
Tak czy inaczej fajnie, że chociaż my jakoś możemy się porozumieć :)
W razie czego mój e-mail jest na stronce.
Podaj mi swój to bedę informowac gdybym nie mogła na forum Cię znaleźć.
Najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu powinnam być tam w Kościele. Myślę, że Ksiądz powinien mieć jakieś namiary... Powiem o co chodzi - może pomoże...
Mam nadzieję, że się jakoś zgramy.
Tak czy inaczej fajnie, że chociaż my jakoś możemy się porozumieć :)
W razie czego mój e-mail jest na stronce.
Podaj mi swój to bedę informowac gdybym nie mogła na forum Cię znaleźć.
Witam
Problem zrobił się dosyc duży. ogólnie straszny tam bałagan. W efekcie są dwa śluby na 16 i nie wiadomo ile na 17 (może dwa a może nie...?)
Dodatkowo pojawiły się nowe okoliczności z salą weselna i musielismy zrezygnować.
Jedyny kontakt jakim dysponuje Ksiądz to do was i do nas :)
Z reszta zupełnie nic nie wiadomo - nie ma kontaktu i nawte Kościół ma problem w tym momencie...
Przykro mi. Ja nie wytrzymałam i zmienilismy całe wcześniejsze plany... :(
Pozdrawiam
Problem zrobił się dosyc duży. ogólnie straszny tam bałagan. W efekcie są dwa śluby na 16 i nie wiadomo ile na 17 (może dwa a może nie...?)
Dodatkowo pojawiły się nowe okoliczności z salą weselna i musielismy zrezygnować.
Jedyny kontakt jakim dysponuje Ksiądz to do was i do nas :)
Z reszta zupełnie nic nie wiadomo - nie ma kontaktu i nawte Kościół ma problem w tym momencie...
Przykro mi. Ja nie wytrzymałam i zmienilismy całe wcześniejsze plany... :(
Pozdrawiam