Korzystałam trzy razy z usług kosmetyczki - mam blisko. Pani bardzo miła, ale nie mówiła mi krok po kroku co robi - co trochę przeszkadza, bo np. miałam nagle przykładaną głowicę i aż cała podskakiwałam ze strachu :) Najbardziej mi jednak przeszkadza włączone radio !!!- to jest uwaga do salonu, żeby włączać jakieś płyty z relaksacyjną, spokojną muzyką przy wiadomościach i reklamach nie można się zrelaksować - a po to m.in przychodzi się do salonu . W poprzednich salonach zdarzało mi się nawet zasnąć przy leżeniu z maską - tu nie ma o tym mowy. Co do wystroju to jest tak na 3 - tapeta ok, ale mało estetycznie pomalowany. Mam również wrażenie, że niektóre przyrządy np. szpatułki, pędzelki nie są jednorazowe, nie wiem też czy są myte. Nie jest też zmieniany ręcznik pod głowę, miałam za każdym razem po poprzedniej klientce. A i najważniejsze sam zabieg docelowy nie trwa tyle ile powinien - jest skracany do minimum. Czas natomiast jest wypełniany nakładaniem maski na 20 min i czymś innym. W innych salonach miałam sam zabieg 40 min, a tu 20!!! Podsumowując: miła Pani, przeszkadza radio, w cenie grouponu można się skusić, ale w pełnej cenie np. 100 zł wolałabym pójść gdzieś indziej.