Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nie polecam ,PEDICURE HYBRYDOWY BEZ PIĘT wątek zamknięty zakupiłam ofertę na grupo-nie,pedicure hybrydowy,cena regularna 120 zł,ja...
~ania
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 31 lipca 2012

Kosmetyczka wątek zamknięty Korzystałam trzy razy z usług kosmetyczki - mam blisko. Pani bardzo miła, ale...
~ves
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 marca 2013

zadowolona wątek zamknięty miałam kupon zniżkowy ale mimo tego Pani nie żałowała farby na moje długie...
~ja
-

dodano: 15 lutego 2013

Bardzo sympatycznie i profesjonalnie.. wątek zamknięty ..a dzięki zakupom grupowym, niedrogo. Pani Lena - profesjonalistka.
~Anna
-

dodano: 31 stycznia 2013

POLECAM!!! wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona gdyż od października wróciła fryzjerka Marta,...
~Magda
-

dodano: 23 stycznia 2013

POLECAM!!! Profesjonalizm w każdej kwestii!!! wątek zamknięty Zakupiłam groupon na peeling kawitacyjny z masażem twarzy i kremem - CUDO!...
~Beata
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 8 stycznia 2013

szczerze polecam! wątek zamknięty W ramach grouponu skorzystałam z usługi fryzjerskiej i jestem zadowolona,co...
~ms
-

dodano: 6 listopada 2012

kosmetyka wątek zamknięty zakupiłam w grouponie 3 zabiegi na peeling kawitacyjny. Odpowiadała mi...
~ewa
-

dodano: 29 sierpnia 2012

Kosmetyka wątek zamknięty W salonie byłam pierwszy raz, poleciła mi go koleżanka no i okazał się to...
~Kajaa27
4

dodano: 8 października 2011

POLECAM W 100 % wątek zamknięty Nie należę może do najwierniejszych klientek i czasem lubię zmieniać...
~Iwona
-

dodano: 23 maja 2012

SUPER wątek zamknięty a ja tam bylam i jestem bardzo zadowolona ,mam fajna fryzurę,strzygla mnie...
~pati
-

dodano: 16 maja 2012

absolutnie NIE wątek zamknięty absolutnie nie polecam! to była moja pierwsza wizyta, Pani debiutantka widać...
~ola
-

dodano: 14 maja 2012

brak profesjonalizmu wątek zamknięty pani fryzjerka - chyba debiutantka w dziedzinie, zero kreatywności i wszystko...
~kate
-

dodano: 8 kwietnia 2012

NIE NIE NIEEEEE!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Widac ze wszystkie pozytywne komentarze byly chyba napisane przez pracownikow...
~SIWKAA
2

dodano: 27 marca 2012

brudno wątek zamknięty Pierwsza wizyta i zmarnowane pieniądze. brudno , niemiło, brak propozycji...
~Marta
-

dodano: 27 marca 2012

Rewelacja! wątek zamknięty Rewelacja! Dawno nie spotkałam się z takim profesjonalizmem, a często chodzę...
~Ewa
-

dodano: 2 marca 2012

Polecam!!! wątek zamknięty Wykorzystałam tutaj swój kupon z Gruponu u kosmetyczki. Pani zajęła się mną...
~Maria
-

dodano: 25 stycznia 2012

polecam wątek zamknięty byłam dziś już drugi raz i zdecydowanie będzie to mój stały salon fryzjerski....
~Daria
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 29 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry