Widok
nie polecam ,PEDICURE HYBRYDOWY BEZ PIĘT
zakupiłam ofertę na grupo-nie,pedicure hybrydowy,cena regularna 120 zł,ja zakupiłam za 59 zł,myśle sobie świetna promocja,wiec zakupiłam bez sprawdzania opinii,jak się umawiałam to pani mi powiedziała ze będzie to usługa bez pięt,zdziwiłam się bo jak można zrobić pedicure bez piet,jak zjawiłam się w umówionym terminie,to pytam o te piety a pani do mnie że jak chce z PIĘTAMI to muszę dopłacić 30 zł,co za zdzierstwo.pierwszy raz spotkałam się ze nie robi się pięt ,pani recepcjonistka próbowała mi pokazać w laptopie,w Wikipedii co to jest pedicure,żenada jakaś WIĘCEJ TAM NIE PÓJDĘ,I NIE POLECĘ NIKOMU,pani kosmetyczka która mi robiła paznokcie była sympatyczna,ale NIESMAK MAM DO DZIŚ :( PEDICURE HYBRYDOWY BEZ PIĘT
Moja ocena
Salon Fryzjersko Kosmetyczny
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 5
oferta: 5
jakość usług: 4
klimat i wystrój: 4
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 3
4.3
* maksymalna ocena 6
Pedicure hybrydowy jak sama nazwa wskazuje kładzie nacisk na nałożenie lakieru hybrydowego na paznokcie u stóp. Niestety, przed nałożeniem hybrydy nie możemy moczyć stóp, bo efekt będzie...a raczej go nie będzie, bo nic nie będzie się trzymać. Może tutaj zawiodło po prostu nazewnictwo? Zamiast pisać "pedicure hybrydowy" powinno być "lakier hybrydowy na paznokcie u stóp" - wszystko byłoby jasne i ani klienta nie miała by pretensji o dopłatę 30zł ani salon nie miałby kiepskiej opini.