Widok
NIE NIE NIEEEEE!!!!!!!!!!!!
Widac ze wszystkie pozytywne komentarze byly chyba napisane przez pracownikow tego salonu. To jest jakas masakra-chodzilam do kilku fryzjerow ale z takim prl-em sie nie spotkalam-syf na podlodze, kłaki niepozamiatane lezaly na podlodze...kupilam na gruperze zabieg na odnowe wlosow-babka ewidentnie sie gdzies spieszyla-wszytsko na odpierdziel-mialam wrazenie jakby robila to za kare a wczesniej nie trzymala grzebienia-kompletnie jej nie szlo-moja chesnica ktora ma 5 lat lepiiej mi suszy wlosy-preparat trzymala o polowe za krotko-ciagnela za wlosy, nie rozczesala ich jak powinna z odzywka...kupe siana nawet w promocyjnej cenie wydalam na to a moje wlosy jak dla mnie zostaly tylko umyte i od laski uczesane-w zamiarze chyba takiego czegos nie bylo?-jesli wlasciel/wlascicielka chce aby salon sie utrzymal to niech przeszkoli personel albo wymieni na nowy-bycie milym, propozycja glupiej kawy badz jakiekolwiek zagadanie klientki jest rownie wazne jak efekt koncowy-zero umiejetnosci nie wspomne o profezjonalizmie-zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!tylko mi cisnienie sie podnioslo ehhhh
Moja ocena
Salon Fryzjersko Kosmetyczny
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 1
oferta: 1
jakość usług: 1
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6