Widok

NIE NIE NIEEEEE!!!!!!!!!!!!

Widac ze wszystkie pozytywne komentarze byly chyba napisane przez pracownikow tego salonu. To jest jakas masakra-chodzilam do kilku fryzjerow ale z takim prl-em sie nie spotkalam-syf na podlodze, kłaki niepozamiatane lezaly na podlodze...kupilam na gruperze zabieg na odnowe wlosow-babka ewidentnie sie gdzies spieszyla-wszytsko na odpierdziel-mialam wrazenie jakby robila to za kare a wczesniej nie trzymala grzebienia-kompletnie jej nie szlo-moja chesnica ktora ma 5 lat lepiiej mi suszy wlosy-preparat trzymala o polowe za krotko-ciagnela za wlosy, nie rozczesala ich jak powinna z odzywka...kupe siana nawet w promocyjnej cenie wydalam na to a moje wlosy jak dla mnie zostaly tylko umyte i od laski uczesane-w zamiarze chyba takiego czegos nie bylo?-jesli wlasciel/wlascicielka chce aby salon sie utrzymal to niech przeszkoli personel albo wymieni na nowy-bycie milym, propozycja glupiej kawy badz jakiekolwiek zagadanie klientki jest rownie wazne jak efekt koncowy-zero umiejetnosci nie wspomne o profezjonalizmie-zdecydowanie NIE POLECAM!!!!!!tylko mi cisnienie sie podnioslo ehhhh
Moja ocena
Salon Fryzjersko Kosmetyczny kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 1

oferta: 1

jakość usług: 1

klimat i wystrój: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
podłączę się pod opinię personelu...
czy ten salon nie został przypadkiem przejęty przez nowego właściciela?
bo z poprzednim to cienko podobno szło...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na początku napiszę, że konkurencja nie śpi. Oba komentarze napisane pewnie przez 1 osobę, w odstępie 4 minut - zbieg okoliczności, wątpię.
Pojawił się nowy salon, część klientek z innych salonów trafiła do Bellesy i trzeba robić innym pod górkę.
Klientki z grupera przychodziły w lutym, a tu nagle po miesiącu negatywne komentarze.
Personel jest wykształcony, fryzjerzy po stażach za granicą.
Poza tym wszystkim, szanowna Pani sama jest chyba fryzjerką skoro ocenia jak kto trzyma grzebień i wie ile dany preparat trzeba trzymać na głowie. A tak zdolnej "chesnicy" tylko pogratulować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry