Widok

Kosmetyczka w Rumi

Dziewczyny, jaką kosmetyczkę polecacie na terenie Rumi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Moniu, polecam Mgade,moja sasiadke, robi pedicure frezarka,manicure, depilacje woskiem i rzesy 1:1, jakby co to jej nr tel do 508 282 319. Ja jestem bardzo zadowolona :)
image
image

fasolek z ciekawosci jaka cena rzes 1:1?
hmm, powiem Ci,ze sama nie wiem,ale zadzwon, kolezanka jak robila to mowila,ze bardzo malo zaplacila,ale ja akurat rzes nie robilam, to nie chcialabym Ci sklamac, chyba,ze podpytam i Ci pozniej napisze
image
image

Mnie akurat depilacja by interesowała nie mam do tego cierpliwości :-) chyba spróbuje a przy okazjii może Was odwiedze w końcu :-)
Zapraszamy serdecznie :)
image
image

Gosia pytalam sasiadke rzesy 100 zl, a dopelnienie 50 zl :)
image
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A ja polecam Yasumi Slim w Rumi :)
W sumie to moja pierwsza stycznośc z kosmetyczką, bałam się trochę, ale nie żałuję.
Pani Ania zrobiła mi analizę twarzy i dobrała odpowiednie zabiegi, profesjonalizm w każdym calu ;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja polecam pania Liwie, dziala przy fryzjerze na abrahama przy wiezowcu, fajne miejsce i mozna zrobic duzo rzeczy w jednym miejscu
ja też polecam kosmetyczkę Anię z Yasumi-Slim jestem jej stałą klientką na paznokcie i zabiegi na twarz i zawsze jestem zadowolona. Jestem jej wierna od roku :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

do góry