Widok

Kosmetyki Artdeco

Czy ktoś orientuje się, gdzie w 3City można kupić kosmetyki Artdeco? Szukam też dobrze zaopatrzonej drogerii. Z góry dziękuję za podpowiedzi.
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
nie jest latwo, w Batorym na stoisku na parterze przy schodach babeczka ma czesc tych kosmetykow, ale nie za wiele, a tak to nie mam pojecia gdzie szukac.
Artdeco znajdziesz w perfumeriach Douglas, które są prawie w każdej galerii handlowej.
Dzięki za podpowiedź z Douglasem - nie miałam pojęcia, że u nich są kosmetyki Artdeco, bo rzadko kupuję z sieciówkach.
Do tej pory raz na ruski rok robiłam zakupy w mojej ulubionej drogerii w innym mieście, a teraz muszę się przerzucić na zakupy w 3City i stąd moje zagubienie jeśli chodzi o drogerie. Jeszcze pozostaje Internet, ale czasami lepiej jakiś kosmetyk sprawdzić zanim się go kupi.

Jeszcze raz dzięki:)!
image
Artdeco to najlepsza marka kosmetyków, jakich do tej pory używałam :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W douglasie znajdziesz wszystko :) Baza pod makijaż i cienie z art. Deco to mistrzostwo świata. Gorzej np. z kremami do twarzy.
Dzięki za opinię o cieniach - jeszcze nie próbowałam tego produktu z Artdeco, a zbliża się czas zakupów:).
image

Dziewczynie kupiłem kosmetyki http://www.twetter.pl/co-podarowac-na-prezent/ po reakcji wnioskuje że trafiłem.

Inne tematy z forum Moda i uroda

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (4 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Zbyt szybko dochodze (15 odpowiedzi)

Witam. Jestem tu nowy. Mam 27 lat, żonę od 2 lat, z którą seks uprawiam od 3,5 roku, ale......

Gdzie się fajnie ubrać w rozmiarze xxl? :-( (47 odpowiedzi)

Mam dwoje dzieci. Przed drugą ciążą mocno przytyłam. Teraz młodsze dziecko ma prawie 6 miesięcy....

do góry