Widok
Koszmar :/
Byłam dwa razy:
Za pierwszym razem włosy obcinała mi p. Karolina. Miałam dość długie bez żadnego cieniowania, po wyjściu od fryzjera mialam niby wycieniowane ale efekt nie podobał mi się w ogole. Kompletnie niemodna fryzura, która nie nadaje się do cienkich włosów. Nie oceniam jednak tej wizyty negatywanie bo bardzo możliwe że po prostu to ja nie wytłumaczyłam o dobrze o co mi chodzi a pani nie potrafiła popisać się kreatywnością.
Za drugim razem poszłam pofarbować włosy. Z natury mam taki ciemny nieładny blond który kiedyś farbowałam na brązy w róznych głównie rudawyc odcieniach, ale teraz chciałam wrócić do naturalnego koloru. Miałam odrosty ok 5. cm i powiedzialam wyraźnie tej samej pani która wcześniej mnie strzygła czego oczekuję. Pani pokazała jakie kolory można zrobić, w tym wymieniła jeden jak na moje oko bardzo ciemny brąz. Powiedziałam wyraźnie że nie chce miec znowu brazowych wlosow tylko ciemny popielaty blond ale nie wiedziec czemu wyszłam z salonu z odrostami w moim kolorze(na odrosty nie nakładała farby bo kolor farbowany miał być b. zbliżony do nat.) z reszta włosów w właśnie tym kolorze rudawego brązu. Wyglądam po prostu śmiesznie i żałuję że za to zapłacilam.
Za pierwszym razem włosy obcinała mi p. Karolina. Miałam dość długie bez żadnego cieniowania, po wyjściu od fryzjera mialam niby wycieniowane ale efekt nie podobał mi się w ogole. Kompletnie niemodna fryzura, która nie nadaje się do cienkich włosów. Nie oceniam jednak tej wizyty negatywanie bo bardzo możliwe że po prostu to ja nie wytłumaczyłam o dobrze o co mi chodzi a pani nie potrafiła popisać się kreatywnością.
Za drugim razem poszłam pofarbować włosy. Z natury mam taki ciemny nieładny blond który kiedyś farbowałam na brązy w róznych głównie rudawyc odcieniach, ale teraz chciałam wrócić do naturalnego koloru. Miałam odrosty ok 5. cm i powiedzialam wyraźnie tej samej pani która wcześniej mnie strzygła czego oczekuję. Pani pokazała jakie kolory można zrobić, w tym wymieniła jeden jak na moje oko bardzo ciemny brąz. Powiedziałam wyraźnie że nie chce miec znowu brazowych wlosow tylko ciemny popielaty blond ale nie wiedziec czemu wyszłam z salonu z odrostami w moim kolorze(na odrosty nie nakładała farby bo kolor farbowany miał być b. zbliżony do nat.) z reszta włosów w właśnie tym kolorze rudawego brązu. Wyglądam po prostu śmiesznie i żałuję że za to zapłacilam.
Moja ocena
Trendy Hair Fashion
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 2
jakość usług: 1
kreatywność: 1
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 2
ocena ogólna: 2
2.3
* maksymalna ocena 6
to chyba jakaś pomyłka... Pani Karolina to najlepsza fryzierka... mam już trochę lat... i trochę smutnych doświadczen fryzierskich za sobą też:)... szczęście od dawna korzystam z usług Pani Karoliny... wychodzę z uśmiechem na twarzy i o jakieś 10 lat młodsza:)... wszystkim sie podoba, wielu osobom poleciłam i są podobnie jak ja stałymi klientami Pani Karoliny... trudno mi uwierzyć, że to Pani Monika nie ma jakiegoś problemu, z którym nie do fryziera trzeba się udać
Hm, ja od kilku lat jestem stałą Klientką Pani Karoliny - ścinałam, cieniowałam i farbowałam zarówno krótkie, jak i długie włosy i za każdym razem byłam zadowolona z efektu. Pani Karolina potrafi słuchać Klienta, jest też bardzo kreatywna. Dodatkowo, jest mistrzynią fryzur ślubnych i takich na większe wyjścia. Nieustannie się szkoli, więc jest na czasie. W tym negatywnym komentarzu dziwi mnie, że po rzekomo nieudanym ścięciu Klientka zdecydowała się na tak poważną usługę jak farbowanie włosów u tego samego fryzjera... Moje odczucia są zupełnie inne.