Widok

Koszmar :/

Byłam dwa razy:
Za pierwszym razem włosy obcinała mi p. Karolina. Miałam dość długie bez żadnego cieniowania, po wyjściu od fryzjera mialam niby wycieniowane ale efekt nie podobał mi się w ogole. Kompletnie niemodna fryzura, która nie nadaje się do cienkich włosów. Nie oceniam jednak tej wizyty negatywanie bo bardzo możliwe że po prostu to ja nie wytłumaczyłam o dobrze o co mi chodzi a pani nie potrafiła popisać się kreatywnością.
Za drugim razem poszłam pofarbować włosy. Z natury mam taki ciemny nieładny blond który kiedyś farbowałam na brązy w róznych głównie rudawyc odcieniach, ale teraz chciałam wrócić do naturalnego koloru. Miałam odrosty ok 5. cm i powiedzialam wyraźnie tej samej pani która wcześniej mnie strzygła czego oczekuję. Pani pokazała jakie kolory można zrobić, w tym wymieniła jeden jak na moje oko bardzo ciemny brąz. Powiedziałam wyraźnie że nie chce miec znowu brazowych wlosow tylko ciemny popielaty blond ale nie wiedziec czemu wyszłam z salonu z odrostami w moim kolorze(na odrosty nie nakładała farby bo kolor farbowany miał być b. zbliżony do nat.) z reszta włosów w właśnie tym kolorze rudawego brązu. Wyglądam po prostu śmiesznie i żałuję że za to zapłacilam.
Moja ocena
obsługa: 2

jakość usług: 1

kreatywność: 1

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 2

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jakis zart

moim zdaniem karolina to najlepsza fryzjerka !! Desperacje na bok :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4
to chyba jakaś pomyłka... Pani Karolina to najlepsza fryzierka... mam już trochę lat... i trochę smutnych doświadczen fryzierskich za sobą też:)... szczęście od dawna korzystam z usług Pani Karoliny... wychodzę z uśmiechem na twarzy i o jakieś 10 lat młodsza:)... wszystkim sie podoba, wielu osobom poleciłam i są podobnie jak ja stałymi klientami Pani Karoliny... trudno mi uwierzyć, że to Pani Monika nie ma jakiegoś problemu, z którym nie do fryziera trzeba się udać
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
Hm, ja od kilku lat jestem stałą Klientką Pani Karoliny - ścinałam, cieniowałam i farbowałam zarówno krótkie, jak i długie włosy i za każdym razem byłam zadowolona z efektu. Pani Karolina potrafi słuchać Klienta, jest też bardzo kreatywna. Dodatkowo, jest mistrzynią fryzur ślubnych i takich na większe wyjścia. Nieustannie się szkoli, więc jest na czasie. W tym negatywnym komentarzu dziwi mnie, że po rzekomo nieudanym ścięciu Klientka zdecydowała się na tak poważną usługę jak farbowanie włosów u tego samego fryzjera... Moje odczucia są zupełnie inne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3
do góry