Trendy Hair Fashion

Fryzjerzy

Gdańsk, Do Studzienki 7/2

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pan Jakub zawiódł wątek zamknięty To była moja pierwsza i niestety ostatnia wizyta w salonie. Koloryzacja...
~Aga
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 21 maja 2019

najlepszy w Gdansku wątek zamknięty Swietna koloryzacja + super ciecie + mila rozmowa= Pan Cezary, Merci
~Kasia
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 sierpnia 2018

Mateusz! wątek zamknięty Mateusz to mistrz. Nie narzuca koncepcji, doradza, slucha uwaznie i pieknie...
~Atka
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 9 sierpnia 2017

Polecam wszytskim wątek zamknięty Zarówno ja jak i moje koleżanki za każdym razem wychodzimy z salonu...
~Karolina
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 17 lipca 2017

Fryzjer Jakub niestety zawiódł wątek zamknięty Byla to moja pierwsza i niestety ostatnia wizyta. Starania byly, owszem, ale...
~Julia
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 24 kwietnia 2017

Ocena wątek zamknięty Polecam serdecznie każdemu.
~Kapi
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 28 stycznia 2017

Polecam!!! wątek zamknięty Bylam u Pana Mateusza pierwszy raz. To wirtuoz nożyczek. Jestem bardzo...
~Dorota
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 sierpnia 2016

Mateusz Fryzjer godny polecenia. wątek zamknięty Bardzo, bardzo polecam Mateusza. Fryzjer do którego nie boje sie chodzić. :)...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 16 czerwca 2016

MISTRZ, MISTRZ, MISTRZ! MATEUSZ! wątek zamknięty Naklepszy fryzjer u jakiego byłam. Robota pierwsza klasa. Mateusz, to fryzjer...
~Ania88
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 stycznia 2016

Nie polecam Karoliny! wątek zamknięty W usług Trendy korzystałam kilka krotnie,tym razem postanowiłam pojsc do...
~Anonim
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 28 grudnia 2015

Polecam Piotra wątek zamknięty Do Piotra trafilem na poczatku roku '15... i tak juz zostalem. Wracam co dwa...
~Alan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 7 listopada 2015

Kamil wątek zamknięty Mogę odnieść się do poprzedniej negatywnej opinii na temat Piotra gdyż sam...
~katemess
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 listopada 2015

Super. wątek zamknięty O salonie dowiedziałam, się od znajomej która była zachwycona. Postanowiłam...
~Monikaa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 września 2015

PIERWSZA KLASA! wątek zamknięty Witam serdecznie, długo szukałam fryzjera który spełni moje wymagania, i...
~Paulinaaaa
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 29 lipca 2015

UWAGA!!! Pani fryzjerka z salonu Trendy- Porażka!! wątek zamknięty Pani pseudo-fryzjerka z salonu Trendy zrobiła mi masakrę na głowie i teraz...
~AG
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 lipca 2015

BARDZO, BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA. !!! wątek zamknięty POLECAM PANA MATEUSZA, MŁODY, BARDZO MIŁY, DORADZI, IDEALNIE DOBIERZE KOLOR,...
~GOSIA
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 czerwca 2015

trendy wątek zamknięty Mój ulubiony fryzjer. Często zdaję się na obsługę w doborze fryzury i nigdy...
~Arek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 10 marca 2015

Mega zadowolona wątek zamknięty Nie dziwie się że salon ma takie dobre opinie. Sama musiałam sprawdzić. Na...
~Natalia Danilczuk
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 25 października 2014

Nigdy wiecęj wątek zamknięty Po przeczytaniu tak wielu pozytywnych opinii postanowiłam udać się do salonu...
~K.
-

dodano: 28 września 2014

SUPER wątek zamknięty Długo zastanawiałam się nad wyborem salonu fryzjerskiego, ponieważ bałam się,...
~A.
-

dodano: 26 sierpnia 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
82

65

wątków

do góry