Widok
Koszmar!
Chciałabym odradzić wszystskim planującym robić wieksze zamówienia na konkretny dzień , zwłaszcza ŚLUB! Pomimo umówionego wcześniej spotkania, pan menager się nie zjawił , niby dzwonił , ale jak się okazało nie na mój num tel. Zaznaczam , że jechałam specjalnie 70 km do Gdańska na dokładne ustalenie zamówienia i degustację. Pracownice fajnych bab pomogły mi ustalic zamówienie, które potem za każym razem ciężko było odszukac, przeczytac i zrozumieć. Pan "manager " widząc moje zirytowanie zapewniał , że będzie wszytsko w porządku. Gdyby nie to , że nie mieszkam w Polsce i nie miałam juz czasu zmienić firmy, to już dawno bym to zrobiła. Dałam mu szanse... W dniu wesela pan 'manager' zjawił się z babeczkami UWAGA!!!! o godz 19:00!!!!!! wtedy kiedy mieliśmy wejść na salę - on ustawiał babeczki .Jak póżniej usłyszeliśmy , chciał zrobić "tadam"!!!Ten człowiek , to pomyłka , radze się przyjrzeć jego pracy...No i zapomniałam dodać , że do tej pory jest nam winny 200 zł.Odradzam!!!!!
Moja ocena
Fajne Baby
kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 1
menu: 2
klimat i wystrój: 1
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 1
1.2
* maksymalna ocena 6
Masakra! Słyszałam ze odeszli stamtąd poprzedni pracownicy, bo pamietam że wcześniej managerką była przemiła Pani, a za ladą pracowały dziewczyny oraz taki chłopak... a teraz ich juz nie widziałam jakoś od końca maja. przychodziłam tam zawsze z rodziną po kościele i jak robiliśmy sobie spacery czasami też jak szłam po zakupy na rynek. Nie wiem co sie tam dzieje ale strassznie mi szkoda tego miejsca :( to wina właścicielkii, bo jest strasznie arogancka i wyniosła, kiedy z nią rozmawiałam to odniosłam zupełnie inne wrażenie niż po przyjemnym programie w dzieńdobry tvn. mam nadzieje ze sie opamieta i zobaczy co sie dzieje z babeczkami bo szkoda fajnego miejsca