Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Totalna porażka - uciekajcie ludzie!!! wątek zamknięty Bardzo odradzam te cukiernie. Dwa tygodnie przed urodzinami córki zamówiłam...
~Dominika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 1 lutego 2017

Bardzo nieprofesjonalnie wątek zamknięty Nie polecam, szczególnie kontakt z panem managerem, taki brak profesjonalizmu...
~Michał Damaszke
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 31 stycznia 2017

Bardzo niefajne baby wątek zamknięty Zamowilam babeczke XL na 2 tygodnie przed urodzinami. Pani przy kasie...
~Amira
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 24 stycznia 2017

Masakra! wątek zamknięty zamówilam dwie babeczki że spaacjalnymi tabliczkami na urodziny które miały...
~Maggie
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 12 września 2016

PORAŻKA wątek zamknięty Zamówiłam tort na urodziny mamy. W dniu urodzin przyjechałam go odebrać, był...
~Olszewska
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 4 lipca 2016

NIEFAJNE BABY na Świętojańskiej w Gdańsku wątek zamknięty Jestem oburzona ceną babeczek 6 zł za sztukę.Trochę ciasta, "kupa"...
~Mira
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 12 marca 2016

Efekt przerosl oczekiwania wątek zamknięty Zamowilam w Fajnych Babach tort na firmowe spotkanie. O tym, ze tort dla 80...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 18 grudnia 2015

Kicha i brak higieny wątek zamknięty Przy odbiorze zamówionych babek (kilkanaście sztuk) okazało się ,że nie są...
~Marek
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 15 grudnia 2015

Porażka wątek zamknięty Byłam w fajnych babach kilkakrotnie. Początkowo wszystko super, natomiast...
~Natalia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 17 października 2015

Torty wątek zamknięty Zamówiłam 2 torty urodzinowe w przeciągu tygodnia, oba o smaku Kinder Bueno,...
~S.M.
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 1 września 2015

Babeczki przepyszne, choć obsługa kiepska wątek zamknięty Zamówiłam na ślub tort babeczkowy z Fajnych bab i co do jakości zamówionego...
~KS
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 31 sierpnia 2015

Niespodzianka PRZYKRA niespodzianka wątek zamknięty Niestety, ale była to PRZYKRA niespodzianka. Baba w smaku obrzydliwa (masło z...
~KaPo
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 sierpnia 2015

Porażka wątek zamknięty Totalny brak profesjonalizmu. Babeczki miały być atrakcją dość oficjalnej...
~JZL
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2015

Wstyd ze cos takiego wciaz istnieje wątek zamknięty Bylismy ze znajomymia kilka razy w Fajnych Babach. Kiedyś, na samym poczatku....
~Alan
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 3 sierpnia 2015

Habrowa babeczka wątek zamknięty Babeczki chyba juz nie sa takie naturalne! Z wielka przyjemnością zamówiłam...
~Kasia
3

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 lutego 2015

szkoda. wątek zamknięty Katastrofa, nic nie było tak, jak oczekiwałam. Nieładnie, niesmacznie, drogo,...
~XXX
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 stycznia 2015

weselna katastrofa wątek zamknięty kompletny brak profesjonalizmu! stanowczo odradzam wszystkim tę firmę! Byłam...
~Kawa
-

dodano: 6 stycznia 2015

Weselna katastrofa... wątek zamknięty Byłam stałą klientką Fajnych Bab i organizując wesele nie wyobrażałam sobie,...
~Zawiedziona
2

dodano: 20 listopada 2014

Szkoda, że już nie takie fajne... wątek zamknięty Przez długi czas byłam stałym bywalcem Fajnych Bab, widziałam ciekawy rozwój...
~Wika
1

dodano: 20 listopada 2014

Wyborny deser wątek zamknięty "Fajne Baby" - szeroki asortyment, świetne smaki, miła atmosfera. To nie jest...
~Karolina
-

dodano: 30 września 2014

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry