Widok
Szkoda, że już nie takie fajne...
Przez długi czas byłam stałym bywalcem Fajnych Bab, widziałam ciekawy rozwój , niestety od prawie roku fajne baby chyba się zgubiły. nPo pierwsze zmienił się menager, niestety na dużo gorsze, podchodzi do klientów lekceważąco i nie wywiązuję się ze zleceń dużych imprez ( co widać w opiniach na dole ) nPo drugie obsługa: dziewczęta pracujące obecnie w cukierni nawet nie zauważają klienta który wkracza do cukierni, zajęte własną rozmową czy telefonami . nPo trzecie : menu . Fajne baby , czy fajne wszystko i nic? Fajne baby się zgubiły chcą udżwignąć więcej niż niestety potrafią , pojawił się blok czekoladowy, który z jakiegoś powodu nazywany jest tam krówką, z którą niewiele ma wspólnego, są ciastka opakowane w nieestetyczne i niepasujące do dawnej stylistyki opakowania , a także bezy , których wyglądu lepiej nawet nie komentować, no i cóż, są i baby, tylko to już nie te baby, które tak kiedyś pokochałam, krem to sam masło, zero smaku i suchę ciastko. nNiestety straszne rozczarowanie, fajne baby tracą kolejnego stałego klienta , czas poszukać czegoś nowego w trójmieście.
Moja ocena
Fajne Baby
kategoria: Kawiarnie i herbaciarnie
obsługa: 2
menu: 2
klimat i wystrój: 2
przystępność cen: 1
ocena ogólna: 2
1.8
* maksymalna ocena 6