Widok

Koszykowka

czy jest ktoś chętny na grę w kosza w Gdyni albo w trójmieście ogólnie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja jestem chetny ale tylko na sale regularnie, 1 - 2 x na tydzien.
Hm hm, o ile nie zwerbują mnie do pracy to podnoszę rękę. Trochę daleko do Gdyni, ale się przejadę a co tam :)
hej ja jestem za tylko ze moge dopiero grac od 29- go
pozdro
Dobra. Moja propozycja jest taka: zagrajmy w najbliższą sobotę 26.06 o 17:00 w Gdyni na boisku szkoły podstawowej nr 40 przy ul. Rozewskiej 33 (boisko za szkołą, najlepszy dojazd samochodem, w razie potrzeby, od strony ul. Kartuskiej - trzeba skręcić w Raduńską). Jeśli pogoda nie dopisze, to odwołamy. Spotkanie dojdzie do skutku jeśli od dzisiaj do piątku na ten post pozytywnie odpowie co najmniej 5 osób. Wybrałem to miejsce, bo mam najbliżej, ale naturalnie nie mam nic przeciwko innym propozycjom. Ważne by upewnić się, że będzie z kim grać. Potem można zawsze za każdym razem wybierać inne miejsce. Forum śledzę na bieżąco, więc inny kontakt zbędny, a w razie jakby ktos potrzebował, to podawałem tu już gdzieś moje gg. Pozdro.
Jeśli ktoś jeszcze się tym zajmuję ja również bym chętnie pograła - bez różnicy czy na hali czy outdoor :-) Kontakt do mnie : Lau123ra@gmail.com lub gg 4054903. Pozdrawiam!
witam ja tez bym pogral w jakis dzien na swiezym powietrzu gdzies w Gdyni, pozdro
Nie. Nie można było znaleźć wolnej sali. Teraz chyba już za ciepło żeby szukać składu na salę. A tak przy okazji, to szukam chętnych do gry na boisku w okolicach Gdyni Chyloni lub Pustek. Dajcie znać jeśli będziecie potrzebować niskie skrzydło w jakiś słoneczny weekend.
Gracie gdzies?
Jestem chetny jak najbardziej. Mysle ze byloby nas 2. Dajcie znac jakby co. Moja komorka 607203090
Czesc! i jak? zorganizowala sie w koncu jakas ekipa? ja tez z checia sie dolacze:-) moj nr gg: 597190
hej ja też pograłabym w kosza, znalazła się jakaś babska ekipa? a może zgadałyście się z chopakami?
w razie czego jestem za i może być nawet Gdynia choć jestem z Gdańska - podaję namiar promersal@gmail.com.
Pozdrówki!!
Kopnij nr tel do siebie zadzwonie bo chcialbym grac
no i pasuje, napisz na forum jak bedziesz wiedzial
Super. To szczegół, ale warto zapytać czy dostaniemy dwie szatnie. W ten sposób nie będziemy musieli czekać na swoją kolejkę w szatni jeśli dziewczyny też przyjdą.
Jutro jade do szkoly sie umowic. Wstepnie proponuje godzine 17-18 sobota. 2 godziny chyba wezmiemy po 1,5h ponoc nie mozna :)
no, a moje gie gie 4399425
no i gitara, daj znac tutaj albo na gg 344 66 95 i wtedy zwolamy ludzi
Ok. W poniedzialek przedzwonie do szkoly i postaram sie cos zaklepac. Ja akurat w srode nie moge wiec moze cos na weekend uda mi sie zalatwic (za tydzien) Po weekendzie dam znac co i jak.... Wezme na 1,5h, ok? 30 min rozgrzewka i godzinka jakis meczyk :) Jak wszystko sie fajnie uda to bedzie mozna sie juz cyklicznie spotykac.
ja tez sie pisze na 100%, do tego mam 2 kumpli

kiedy i gdzie sie stawic?

moze poprostu zaklepcie tam ta sale, rozpuscimy po forum znajomych itd kiedy i gdzie przyjsc i cos sie z tego wyklei - bo samym wolaniem na forum dojedziemy do wakacji
Ok, to mamy dwie osoby: Michu, ja :) Poszukam jeszcze wśród znajomych. Jak ktoś się chce dołączyć to pisać na forum. Może w następnym tygodniu byśmy wtedy sobie pograli.

Inne tematy z forum Sport

Karnet do oddania (9 odpowiedzi)

Odstapie karnet na silownie Zdrowit. Na 9 miesięcy cena 139 zł. Wykorzystano 3 miesiące. Umowa...

do góry