Widok

Kotka

Czy ktoś rozważał może ostatnio przygarnięcie czworonoga? Takiego jak w temacie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dodam hamak dla kotki ;)
"umrzeć z dodatnim saldem konta, to odejść z tego świata w hańbie"
sandy allan
Jeszcze nie znalazłaś chętnego? ;) A może znasz kogoś, kto chciałby tę kotkę w hamaku? ;)
Nie szukałam za bardzo. Leży w nim obecnie tłumik od motocykla :-) Pasuje jak ulał.
Niestety ja odpadam, jeszcze jedna kotka i mój kot popełni samobójstwo, ale mogę popytać. Tylko więcej szczegółów, foto jakieś? Może być na priv.
"umrzeć z dodatnim saldem konta, to odejść z tego świata w hańbie"
sandy allan
Foto jeszcze nie mam, kotka jest tuż po sterylizacji, młoda, czarno-biała. Nie mam możliwości pisać na priv, mogę jedynie podać maila, zapisz, zanim Admin usunie mi wątek:

mikronezja.1977@tlen.pl
> zapisz, zanim Admin usunie mi wątek

Admin jest w niebycie. Myszy, trolle i spamerzy harcują do woli :/
Poza tym, czemu z góry zakładasz Jego nieprzychylność? To dusza człowiek jest :D

> Leży w nim obecnie tłumik od motocykla

Gdybyś była absolwentką ASP, nazywałoby się to "instalacja" :D

> jeszcze jedna kotka i mój kot popełni samobójstwo

Funkcja tlenków azotu w organizmie jest chyba taka sama u wszystkich ssaków.. zatem może wetchnij w niego odrobinę optymizmu i dorzuć nieco błekitu do karmy :D

Inne tematy z forum Zwierzaki

Psy bez smyczy mam juz dość! (244 odpowiedzi)

Codziennie wracam z dzieckiem z pozytywnej szkoły na Kokoszki i nie ma dnia abym nie musiała...

Pseudohodowla (330 odpowiedzi)

Przestrzegam przed zakupem psów z hodowli na Osowej. Psy mają nużyce, wady genetyczne....

Czy mój kociak jedzący karmę dla seniorów pogorszy jego stan? (3 odpowiedzi)

Mam dwie kotki, Sansę-10 i Persefonę- 6 miesięcy. Sansa je karmę dla starszych kotów Purrina,...

do góry