Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klub kotłownia jest super wątek zamknięty Najlepsza muzyka , najlepsi dje :) miła obsługa spokojnie i super
~Michał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 6 maja 2013

Najlepszy klub w Gdyni ! wątek zamknięty zawsze świetna zabawa, chętnie tu powracam i polecam innym : )
~madi
-

dodano: 30 grudnia 2012

Ja tam nie pójdę. wątek zamknięty Raczej już nigdy tam nie przyjdę. W Kotłowni byłem pierwszy raz, i ostatni....
~max
-

dodano: 28 października 2012

Raczej już nigdy tam nie przyjdę. wątek zamknięty W Kotłowni byłem pierwszy raz, i ostatni. Na plus na pewno zasługuje...
~MAX
-

dodano: 28 października 2012

powrót wątek zamknięty tydzien temu powróciłam do dawnego TABOO sprawdzic jak to teraz wygląda a...
~miki81
-

dodano: 12 października 2012

KOTŁOWNIA wątek zamknięty Hej moja opinia o clubie jest jak najbardziej pozytywna , rewelacyjna obsługa...
~Anna
5

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 kwietnia 2012

polecam ! wątek zamknięty Obsługa rewelacyjna ! Dużym plusem jest to, że blisko dworca skm jest klub i...
~dd
-

dodano: 15 maja 2012

xxxx - opinia wątek zamknięty świetnie miejsce, dobra muzyka, obsługa jak najbardziej spełnia swoje...
~xxxx
-

dodano: 15 maja 2012

Stanowczo polecam wątek zamknięty Dobry klimat, miła obsługa, idealnie dopasowana muzyka oraz bardzo przystępne...
~Przemek
-

dodano: 3 kwietnia 2012

Karaoke wątek zamknięty Nagłośnienie było w porządku, prowadzący (Alkor XIII, żeby nie było...
~Wiechu
-

dodano: 8 lutego 2012

Osiemnastka wątek zamknięty Bardzo miła atmosfera, pomocna obsługa, dobry DJ i świetna zabawa! Serdecznie...
~Agata
-

dodano: 5 stycznia 2012

Miłe zaskoczeni!!!! wątek zamknięty Witam To od początku, bardzo mily ochroniarz który wita nas usmiechniety i...
~Sylwia i Maciek
-

dodano: 27 listopada 2011

Fajne, klimatyczne miejsce wątek zamknięty Fajne miejsce, to już nie stare taboo ,ani czarny nox!
~Tomeczek
-

dodano: 12 listopada 2011

Polecamy imprezowanie w Taboo wątek zamknięty Sylwester w Taboo spedzilismy wiekszym gronie przyjaciół i znajomych, było...
~Runowscy
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 5 stycznia 2010

Super klub wątek zamknięty Naprawdę wart polecenia, jedyna rzecz do której mam zarzut, to obsługa, a...
~Seba
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 13 czerwca 2010

~sypeflowcjsl
-

dodano: 25 kwietnia 2010

Moherowy beret na wejściu:) wątek zamknięty Od progu powita Was pan w czymś dziwnym na głowie (a 'la moherowy beret), w...
~Magda
-

dodano: 23 stycznia 2010

a więc ... wątek zamknięty byłam w pt na imprezie, miał być czarny pt, muza mieszana leciała, hh też, a...
~DziuniA
-

dodano: 10 stycznia 2010

Andrzejki !!! wątek zamknięty Byłem ze znajomymi i się świetnie bawiliśmy.Ludzi było sporo i co...
~totti
-

dodano: 3 grudnia 2009

MIŁE ZASKOCZENIE !!!!! wątek zamknięty W Sobote (Andrzejki) wybrałam się wraz z przyjaciółkami do Taboo, już po...
~Klaudia
-

dodano: 30 listopada 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
47

37

wątków

do góry