Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
nigdy więcej wątek zamknięty tragedia. klawiaturę zamówiłam 30 grudnia. okazało się, że towar, który jest...
~Agata
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 stycznia 2016

UWAGA na KOZAK wątek zamknięty Kupiłem sprzęt, który okazał się uszkodzony, mam POWAŻNE PROBLEMY Z...
~Tomasz
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 9 października 2014

dobry sklep! wątek zamknięty bogaty asortyment od ręki co można rzadko spotkać w tego typu sklepach....
~xijegabu
-

dodano: 20 maja 2014

Wszystko jak nabardziej ok wątek zamknięty Polecam z czystym sumieniem, mają niemal wszystko na miejscu, dostępne od...
~Ecki
-

dodano: 19 kwietnia 2014

przyzwoita firma wątek zamknięty nie zgadzam się z poprzednikami, nie jest to zły sklep. pracownicy pomagają...
~tajemniczyklient
-

dodano: 15 kwietnia 2014

Drukarka do nadruku na płytach CD/DVD wątek zamknięty Potrzebowałem drukarkę do nadruku na płytach - fachowo zaprezentowali...
~Zadowolony
-

dodano: 14 kwietnia 2014

Niekompetentnosc firmy wątek zamknięty dwie karty dźwiękowe firmy 4 word 7.1 oddałem do reklamacji z powodu...
~Michał C
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 15 lipca 2013

Pajace wątek zamknięty Niekompeteny pan Piotr wali ścieme i nie ma pojęcia o sprzęcie komputerowym....
~wkurzony klient
-

dodano: 15 lipca 2013

nie polecam wątek zamknięty stosują nielegalne praktyki, jak chcesz zapłacic kartą doliczają do ceny 2%
~drowal
-

dodano: 24 czerwca 2013

Jagoda - opinia wątek zamknięty Kupiłam drukarkę HP P1102 . Nie dość, że tanio to dostałam jeszcze kabel USB...
~Jagoda
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 marca 2012

wrażenia z zakupów wątek zamknięty Produkty, które kupowałem to dyski twarde do macierzy raid. Kontakt...
~piotr arłukowicz
-

dodano: 22 marca 2012

Polecam zakupy w tej firmie. Miła i fachowa obsługa. wątek zamknięty Polecam zakupy w tej firmie. Miła i fachowa obsługa. Nie wciskają nic na...
~Irek
-

dodano: 21 marca 2012

Błędna ekspertyza wątek zamknięty Pracownik serwisu przez tydzień dumał nad laptopem, by w końcu ogólnikowo...
~piotrek
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 marca 2011

Od lat robię u nich zakupy - a teraz uruchomili sklep internetowy !!! wątek zamknięty Od lat robię u nich zakupy - zawsze miło, szybko i tanio (zdarza się co...
~Irekk
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 listopada 2008

ETUI do DVD wątek zamknięty Jest to niezrozumiałe aby w takim sklepie z takim asortymentem nie mieć ETUI...
~KamerTom
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 22 września 2008

świetny sklep wątek zamknięty w sklepie pracują osoby, które są zawsze chętne do pomocy, co więcej pomoc...
~kasia
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 21 czerwca 2007

Najlepszy sklep z płytami w Gdańsku. wątek zamknięty Uważam, że Kozak to najlepszy sklep z płytami i akcesoriami użytkowymi...
~Brzoza
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 12 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
17

17

wątków

do góry