Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Klaudia - opinia wątek zamknięty Moje dziecko nie chce wracać do domu, a to chyba mówi samo za siebie :)...
~Klaudia
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 28 marca 2022

Aleksandra - opinia wątek zamknięty Cudowne miejsce. Ciocie bardzo zaangażowane i pomocne. Pod koniec dnia...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 24 marca 2021

Ola - opinia wątek zamknięty Bardzo polecam! Cała placówka jest bardzo nowocześnie urządzona. Dzieci mają...
~Ola
-

dodano: 17 marca 2021

Zofia S - opinia wątek zamknięty Opieka, zabawy, zajęcia - wszystko na plus. W żłobku, jak i w przedszkolu...
~Zofia S
-

dodano: 15 marca 2021

Ania - opinia wątek zamknięty Wspaniale miejsce, bardzo dobra organizacja pracy. Profesjonalne i rzetelne...
~Ania
-

dodano: 15 marca 2021

Kasia - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolona ze żłobka kraina malucha. Przede wszystkim...
~Kasia
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 24 stycznia 2021

Dominik - opinia wątek zamknięty Moja córka w przedszkolu jest niemalże od początku jego działalności. Od...
~Dominik
-

dodano: 18 stycznia 2021

MamaNaPełnyEtat - opinia wątek zamknięty Moja córeczka i ja bardzo polecamy!
~MamaNaPełnyEtat
-

Misiuszki - opinia wątek zamknięty Jestem bardzo zadowolony ze żłobka. Panie są miłe i opiekuńcze. Mój syn...
~Misiuszki
-

Anna K. - opinia wątek zamknięty Witam serdecznie. Jestem bardzo zadowolona z opieki nad moim dzieckiem ,...
~Anna K.
-

dodano: 17 stycznia 2021

Grzegorz - opinia wątek zamknięty Placówka zadbana,sterylna,miłe Ciocie. Polecam
~Grzegorz
-

Karina - opinia wątek zamknięty Witam . Nie wiem czy się kierowały mojej poprzedniczki ale ja jestem bardzo...
~Karina
-

Magda - opinia wątek zamknięty Niestety nie jestem zadowolona z tego żłobka. Panie się zmieniają, dyrektorka...
~Magda
1

dodano: 29 listopada 2020

Aaaa - opinia wątek zamknięty Nie polecam kadra zmienia się co chwilę
~Aaaa
-

dodano: 11 listopada 2020

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry