Kraina Smaku

Pizzerie Restauracje Jedzenie na wynos

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zamówienie tutaj to był błąd. wątek zamknięty De vollai suchy, bez smaku, smażony chyba na jakimś starym oleju, razem z...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 lutego 2013

Kebab - nie polecam wątek zamknięty Jeśli człowiek kupuje kebaba za 14zł to ma nadzieję na kebaba pełnego...
~Yen
-

dodano: 21 października 2012

Rozbieżność cen wątek zamknięty Postanowiliśmy dzis skorzystac z tej pizzerii po raz pierwszy. Obsługa ok,...
~emi
-

dodano: 7 października 2012

2 godziny czekania na jedzienie!!! wątek zamknięty Nigdy więcej u nich nie zamówię! czekałam 2 godziny na jedzenie. MASAKRA!!
~Joanna
-

dodano: 6 października 2012

mylenie zamówień wątek zamknięty ja to jest, że za każdym razem z moim zamówieniem jest coś nie tak? zamawiam...
~kkkkkk
2

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 26 kwietnia 2012

pyszna ciepła pizza wątek zamknięty świeże składniki, ciągnący się ser, dobrze doprawiona, z dużą ilością...
~Ania
-

dodano: 12 maja 2012

NAJGORSZA PIZZA JAKĄ JADŁEM wątek zamknięty Lokal przy Wielkopolskiej 401. Najgorsza pizza jaką jadłem. Pan z tatuażami...
~Paweł
-

dodano: 12 kwietnia 2012

Pysznie!!! wątek zamknięty Jakość potraw świetna. Potrawy pięknie przystrojone aż chce się jeść. Ceny...
~Beti
-

dodano: 8 marca 2012

Super wątek zamknięty Najlepsza jaką jadłem !!!
~Maciej
-

dodano: 7 marca 2012

Pyszna pizza wątek zamknięty Ostatnio jadłem pizzę w lokalu na Jagiellońskiej i stwierdziłem, że już dawno...
~croc112
-

smacznie wątek zamknięty Smacznie, spore porcje, rozsądne ceny. Polecam Pierś z żurawiną i...
~Nordea
-

Smakowicie wątek zamknięty Zamawiamy ze znajomymi co 2 dni do pracy, około 5-9 pozycji, troszke się...
~EkipaPlay-a
-

Najlepsza Pizzeria wątek zamknięty Polecam wszystkim Krainę Smaku !!! Mają najlepszą pizzę w trójmieście , no i...
~Tomek Przymorze
-

dodano: 1 marca 2012

masakra ! wątek zamknięty oczekiwałam na pizze 2,5 h ! Dodatkowo przyjechała zimna, spalona i mega nie...
~p.
-

dodano: 22 lutego 2012

:) wątek zamknięty Pizza bardzo dobra, czuć prawdziwe ciasto z dobrej mąki. Szczerze polecam....
~Andrew
-

dodano: 1 lutego 2012

REWELACJA wątek zamknięty Witam! jestem mieszkańcem przymorza i lubię zjeść dużo i w przystępnej cenie...
~Mario
-

dodano: 1 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry