Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Zamówienie tutaj to był błąd. wątek zamknięty De vollai suchy, bez smaku, smażony chyba na jakimś starym oleju, razem z...
~Michał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 17 lutego 2013

Kebab - nie polecam wątek zamknięty Jeśli człowiek kupuje kebaba za 14zł to ma nadzieję na kebaba pełnego...
~Yen
-

dodano: 21 października 2012

Rozbieżność cen wątek zamknięty Postanowiliśmy dzis skorzystac z tej pizzerii po raz pierwszy. Obsługa ok,...
~emi
-

dodano: 7 października 2012

2 godziny czekania na jedzienie!!! wątek zamknięty Nigdy więcej u nich nie zamówię! czekałam 2 godziny na jedzenie. MASAKRA!!
~Joanna
-

dodano: 6 października 2012

mylenie zamówień wątek zamknięty ja to jest, że za każdym razem z moim zamówieniem jest coś nie tak? zamawiam...
~kkkkkk
2

dodano: 26 kwietnia 2012

pyszna ciepła pizza wątek zamknięty świeże składniki, ciągnący się ser, dobrze doprawiona, z dużą ilością...
~Ania
-

dodano: 12 maja 2012

NAJGORSZA PIZZA JAKĄ JADŁEM wątek zamknięty Lokal przy Wielkopolskiej 401. Najgorsza pizza jaką jadłem. Pan z tatuażami...
~Paweł
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 12 kwietnia 2012

Pysznie!!! wątek zamknięty Jakość potraw świetna. Potrawy pięknie przystrojone aż chce się jeść. Ceny...
~Beti
-

dodano: 8 marca 2012

Super wątek zamknięty Najlepsza jaką jadłem !!!
~Maciej
-

dodano: 7 marca 2012

Pyszna pizza wątek zamknięty Ostatnio jadłem pizzę w lokalu na Jagiellońskiej i stwierdziłem, że już dawno...
~croc112
-

smacznie wątek zamknięty Smacznie, spore porcje, rozsądne ceny. Polecam Pierś z żurawiną i...
~Nordea
-

Smakowicie wątek zamknięty Zamawiamy ze znajomymi co 2 dni do pracy, około 5-9 pozycji, troszke się...
~EkipaPlay-a
-

Najlepsza Pizzeria wątek zamknięty Polecam wszystkim Krainę Smaku !!! Mają najlepszą pizzę w trójmieście , no i...
~Tomek Przymorze
-

dodano: 1 marca 2012

masakra ! wątek zamknięty oczekiwałam na pizze 2,5 h ! Dodatkowo przyjechała zimna, spalona i mega nie...
~p.
-

dodano: 22 lutego 2012

:) wątek zamknięty Pizza bardzo dobra, czuć prawdziwe ciasto z dobrej mąki. Szczerze polecam....
~Andrew
-

dodano: 1 lutego 2012

REWELACJA wątek zamknięty Witam! jestem mieszkańcem przymorza i lubię zjeść dużo i w przystępnej cenie...
~Mario
-

dodano: 1 lutego 2012

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry