Kraina-smaku

Pizzerie Jedzenie na wynos Restauracje

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pizza dobra obsluga do kitu wątek zamknięty Witam nie polecam tej pizzerii na tel no chyba że ma się dużo czasu, lubi...
~Michał
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 października 2012

Czekamy dwie godziny na pizzę wątek zamknięty To skandal, jak mozna czekać na pizzę dwie godziny, w dodatku kierowca nie...
~Anna i Adrianna
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 6 września 2012

Przykro ale nie polecam wątek zamknięty Nie polecam tej pizzeri - korzystałam z trzech lokalizacji: dwie w Gdyni i...
~Mały
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 25 czerwca 2012

niepolecam :/ wątek zamknięty niestety ostatnio zamówiłem jedzenie z tej oto knajpki i musze z przykrością...
~dobry klient
2

dodano: 24 marca 2011

Magda - opinia wątek zamknięty do tej pizzeri trafiliśmy przypadkiem ale firma wsumie znana więc dlaczego...
~Magda
1

dodano: 3 kwietnia 2012

katastrofa!!!!! wątek zamknięty witam.. pierwszy raz pisze na jakas pizzerie czy re3stauracje takze mozecie...
~bartek
2

dodano: 5 lutego 2012

Maciej - opinia wątek zamknięty Ulubiona pizzeria
~Maciej
-

dodano: 7 marca 2012

Jest tak samo dobrze w całej Krainie wątek zamknięty No,no,no jadłem już w pozostałych lokalach Krainy Smaku i przyznam, że...
~Croc112
-

pychota:) wątek zamknięty zajeżdzam zawsze przed zajęciami na AM mieszą się z tyłu na małej uliczce,...
~Marcel
-

Genialne ciasto wątek zamknięty Przestestowałem ich wszystkie lokale, na Kapitańskiej zamawiam będąc u...
~Grześ i Kasia
-

Nigdy wiecej ! wątek zamknięty Dzien pierwszy. Zamowilem zupe i cheeseburgera z dodatkowym boczkiem. Tak jak...
~Maciej
-

dodano: 4 marca 2012

slabooooooo wątek zamknięty Po otrzymaniu zamowienia i probie jego konsumpcji stwierdzilam ze musze...
~ja
-

dodano: 2 marca 2012

rewelacyjne ciasto wątek zamknięty zamówiłem 2 giganty capriciosa i hawajska, po 40 minutach od zamówienia...
~Marek Grabówek
-

dodano: 1 lutego 2012

Wspólna nauka do sesji = pizza z Krainy Smaku --> to absolutny MUST :) wątek zamknięty Czasem razem ze znajomymi z roku uczymy się do egzaminów i wtedy zawsze...
~Monika
-

dodano: 1 lutego 2012

~pilotow
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 27 czerwca 2011

strasznie przecietna NIE polecam wątek zamknięty witam zamówiłem po raz koleiny pizze z tej pizzeri i musze przyznać, że...
~Cichy
-

dodano: 26 maja 2011

http://forum.trojmiasto.pl/kebab-i-gyros-w-bulce-to-nie-jest-to-samo-t213656,2,33765.html wątek zamknięty http://forum.trojmiasto.pl/kebab-i-gyros-w-bulce-to-nie-jest-to-samo-t213656,...
~Kasia
-

dodano: 25 lutego 2011

sympatyczny dostawa pizzy kraina smaku przymorze ;-) wątek zamknięty polecam wszystkim zapracowanym mieszkancom na wynos ..
~Obroncow
1

dodano: 21 lutego 2011

Smaczne jedzenie mila obsluga :-) wątek zamknięty co w tytule :) Przymorze Kraina
~staly klient
-

dodano: 17 lutego 2011

Polecam :) wątek zamknięty Szybko , smacznie :) Lokal przymorze
~Montana
-

dodano: 12 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

20

wątków

do góry