Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Pizza dobra obsluga do kitu wątek zamknięty Witam nie polecam tej pizzerii na tel no chyba że ma się dużo czasu, lubi...
~Michał
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 30 października 2012

Czekamy dwie godziny na pizzę wątek zamknięty To skandal, jak mozna czekać na pizzę dwie godziny, w dodatku kierowca nie...
~Anna i Adrianna
1

dodano: 6 września 2012

Przykro ale nie polecam wątek zamknięty Nie polecam tej pizzeri - korzystałam z trzech lokalizacji: dwie w Gdyni i...
~Mały
-

dodano: 25 czerwca 2012

niepolecam :/ wątek zamknięty niestety ostatnio zamówiłem jedzenie z tej oto knajpki i musze z przykrością...
~dobry klient
2

dodano: 24 marca 2011

Magda - opinia wątek zamknięty do tej pizzeri trafiliśmy przypadkiem ale firma wsumie znana więc dlaczego...
~Magda
1

dodano: 3 kwietnia 2012

katastrofa!!!!! wątek zamknięty witam.. pierwszy raz pisze na jakas pizzerie czy re3stauracje takze mozecie...
~bartek
2

dodano: 5 lutego 2012

Maciej - opinia wątek zamknięty Ulubiona pizzeria
~Maciej
-

dodano: 7 marca 2012

Jest tak samo dobrze w całej Krainie wątek zamknięty No,no,no jadłem już w pozostałych lokalach Krainy Smaku i przyznam, że...
~Croc112
-

pychota:) wątek zamknięty zajeżdzam zawsze przed zajęciami na AM mieszą się z tyłu na małej uliczce,...
~Marcel
-

Genialne ciasto wątek zamknięty Przestestowałem ich wszystkie lokale, na Kapitańskiej zamawiam będąc u...
~Grześ i Kasia
-

Nigdy wiecej ! wątek zamknięty Dzien pierwszy. Zamowilem zupe i cheeseburgera z dodatkowym boczkiem. Tak jak...
~Maciej
-

dodano: 4 marca 2012

slabooooooo wątek zamknięty Po otrzymaniu zamowienia i probie jego konsumpcji stwierdzilam ze musze...
~ja
-

dodano: 2 marca 2012

rewelacyjne ciasto wątek zamknięty zamówiłem 2 giganty capriciosa i hawajska, po 40 minutach od zamówienia...
~Marek Grabówek
-

dodano: 1 lutego 2012

Wspólna nauka do sesji = pizza z Krainy Smaku --> to absolutny MUST :) wątek zamknięty Czasem razem ze znajomymi z roku uczymy się do egzaminów i wtedy zawsze...
~Monika
-

dodano: 1 lutego 2012

~pilotow
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 27 czerwca 2011

strasznie przecietna NIE polecam wątek zamknięty witam zamówiłem po raz koleiny pizze z tej pizzeri i musze przyznać, że...
~Cichy
-

dodano: 26 maja 2011

http://forum.trojmiasto.pl/kebab-i-gyros-w-bulce-to-nie-jest-to-samo-t213656,2,33765.html wątek zamknięty http://forum.trojmiasto.pl/kebab-i-gyros-w-bulce-to-nie-jest-to-samo-t213656,...
~Kasia
-

dodano: 25 lutego 2011

sympatyczny dostawa pizzy kraina smaku przymorze ;-) wątek zamknięty polecam wszystkim zapracowanym mieszkancom na wynos ..
~Obroncow
1

dodano: 21 lutego 2011

Smaczne jedzenie mila obsluga :-) wątek zamknięty co w tytule :) Przymorze Kraina
~staly klient
-

dodano: 17 lutego 2011

Polecam :) wątek zamknięty Szybko , smacznie :) Lokal przymorze
~Montana
-

dodano: 12 lutego 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
27

20

wątków

do góry