Widok

Krawat czy mucha na slub ? :)

Wesele Temat dostępny też na forum:
Co teraz jest modne w i jakim kolorze ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
nie wiem co jest modne ale ja obstawiam krawat :)

image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A kolor ? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
to zalezy... trzeba dopasować do garnituru, koszuli...ważne jest tez kolor sukienki panny mlodej i jej bukiet

wszystko musi stanowic jakąs całość

image
image
a mi się musznik podoba:)) a kolor to pewnie zależy od koloru dodatków Twojej wybranki.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pod kolor kwiatkow ? ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
miedzy iinnymi...glupio by to wygladalo jakby panna mloda miala ecru sukienke bukiet powiedzmy bordowy a Ty wściekly niebieski krawat ;)

image
image
krawat::) zdecydowanie

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
mi tez sie podoba musznik....krawt mozesz ubrac na kazda okazje a musznik ladnie wyglada ...to zalezy jaki kolor Twoja wybranka ma sukni slubnej i kwiatkow w bukiecie
mucha :)
zdecydowanie :)
musznik zdecydowanie :)

image
KRAWAT :) tylko i wyłącznie :)

Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
no to masz problem :)))
łatwiej będzie pogadać z przyszłą żonką

image
a mi sie wydaje że musznik- taki bardziej elegancki no i w koncu raz w życiu :))

image[/URL]
image
musznik! dokładnie, zakłada się go raz w życiu, występuje z kamizelką. a krawat jest elegancki, ale codzienny pomimo wszystko, szczególnie, jeśli mój P nosi gajer z krawatkiem n a c o d z i e ń (prócz weekendów:)
szukając mu garnituru ślubnego musiałam szukać wyjątkowego, takiego, którego nie zakłada się do pracy, z innego niż zwykłe gajerki materiału - i znalazłam - i dlatego kamizelka nie od kompletu, tylko typowo ślubna, no i musznik:)

imageimage
ja oddaje głos na musznik!

image
zdecydowanie musznik, i kamizelke nie od garnituru, tylko typowo slubna, w garniturach, krawatach , beda wujkowie ojcowie itd, pan mlody jakos powinnien sie wyrozniac, po polnocy rowniez jak sciagnie marynarke, takie jest moje zdanie.

image
Tylko Krawat !!!!
tylko musznik.mój mąż nosi krawat na codzień. musznik jest odświętny

musznik

image
image
oczywiście, że musznik dla pana młodego :) nic innego nie wchodzi w grę.
ja tam rowniez za musznikiem jestem:)

image
no to jest 12 do 4 dla musznika (wliczając m u c h ę beatki.tr, bo chyba jej o musznik właśnie chodziło:)

imageimage
NIE NIE NIE :))))))))))))))
Muszniki nam się kompletnie nie podobały!!!

Miała być właśnie mucha !
Nie krawat, który nosi się bardzo często, nie okropny musznik ( ;) -for us ) - mój Mężczyzna cudownie wyglądał z muchą :)
aaa, okeja, czyli 1 głos dla muchy (która z kolei kojarzy MI się z korwinem-mikke, brrr;)

imageimage
mucha mi się nie podoba, mój mąż miał krawato-musznik - super sprawa!

image
[url=http://www.TickerFactory.com/]
Zapraszam: www.kartkikaroliny.blog.onet.pl - kartki, dekoracje.
Boże Narodzenie 2007 - oryginalnie :)
hopsa
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
musznik i kamizelka są niemodne!!! Najlepiej spytac panie w salonach z garniturami, one swietnie doradzaja.Moj maz kupowal gajer w elegancie w Madisonie i tam babki dobrze doradzaly.
a u mnie bedzie krawat! Kolor - piękna, krwista czerwień!
I nie ma to nic wspólnego z upodobaniami politycznymi, tylko z dopasowaniem się do dodatków panny młodej :]
image
Ponawiam pytanie :) Co jest modne tego lata? Krawat czy musznik? Ostatnie posty były dość dawno, może coś się zmieniło od tego czasu :)
Pytanie było o muchę i krawat. Także musznik odpada. Ja jako facet powiem, że te muszniki są wsiowe i tylko na giełdę i odpust się nadają.

Mucha jest elegancka, ale nie każdemu pasuje.
Krawat zdecydowanie polecam, jak juz wspomnieli Ci co się orientują w modzie męskiej. Musi być dopasowany do koszuli, dodatków Panny młodej i garnituru
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
A jakie kolory są teraz w modzie? Ja oczywiście będę miała białą suknie, mąż (przyszły mąż :) szary garnitur
Mi osobiście podobają się gładkie krawaty z lekkim połyskiem, z naciskiem na lekki:)
Kolor wg Twojego bukietu kwiatków i innych dodatków.
Lub ładny popiel, ale lepiej powiedz w kwiaciarni by dali 1 kwiatek Twojemu facetowi w klapę marynarki, a krawat pod kolor tego kwiatka dobierzcie. Będzie on wtedy Twoim uzupełnieniem, bo facet nie musi błyszczeć, ma eksponować piękno Panny młodej (bo faceci nie potrzebują się upiększać;)
Powodzenia
krawat, najlepiej cienki tzw. śledź, a nie jakieś muszniki ;)
krawat
a ja własnie uwazam ze musznik, jaki krawat zalezy głownie od kazmizelki wiec sledzik nei zawsze pasuje, wrecz przeciwnie, jak jest kamizelka to sledzik srednio
A myślicie, ze coś takiego nadawało by się? http://www.krawateo.pl/pl/p/Krawat-Cavaletto-002-kolekcja-2012/101
no ale do czego ??:)
Nikt nie nosi już kamizelek!!!! a tym bardziej jak wesela w większości odbywają się w miesiące letnie i to jest tragedia jak Panna Młoda pakuje swojego narzeczonego w koszule, kamizelkę i jeszcze musznik i najlepiej żeby marynarkę miał jak najdłużej - masakra!
Kamizelki z musznikami są już totalnie nie modne!!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Krawat śledzik, bez kamizelki i koszula typu slim!

A swoją drogą krawat pod kolor kwiatów panny młodej to oklepany pomysł... Myślę, że krawat pod kolor garnituru może być, wtedy kwiatek w butonierce będzie grał główna rolę. A jak się zdejmie marynarkę to spinki do mankietów będą widoczne i warto by było, żeby były ciekawe. Jest mnóstwo zabawnych modeli- kolorowych albo dopasowanych do zawodu pana młodego.

Macie chłopaki pole do popisu!
rosa87 - mo maz miał i kamizelkę i musznik, uważam ze jest to bardzo eleganckie, a to w jakim miesiacu - cóz, nawet jak jest 40 stopni kobiety w niektórych zawodach noszą rajstopy, bo to jest eleganckie.
Dla mnei to źle wygląda jak młody ma tą koszule w pory wsadzoną i się wysówa, bo nei ma mkocnych by tak nie bylo, a siedziec w zapiętej marynarce nie bedzie.

zreszta mzoesz zobaczyc i ocenic, czy to jest neimodne- w mojej relacji masz zdjęcia relacja" piątek trzynastego relacja emenems"
zdecydowanie nosi : kamizelka, musznik, koszula na długi rękaw, garnitur lub koszula, pas,mucha? smoking
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
Dajcie sobie na luz dziewczyny z tym musznikiem. Jesli musznik jest taki elegancki to czemu głowy państw, biznesmeni lub książe
Anglii nie ubiera musznika? Fzcet w muszniku wyglada smiesznie a nie elegancko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
To teraz ja się wypowiem :) Byłam neidawno na szkoleniu z dresscodu i trochę o tym wiem.
Poza tym byłam w wielu salonach z moda ślubna i nie tylko jeśli chodzi o Panów.

Kamizelki i muszniki są nie modne - to prawda. W dobrych salonach, nie kupi się nawet garnituru z kamizelką.

Jest jeden tylko wyjątek. PAN MŁODY.
Kamizelka jest obowiązkowa o ile Pan Młody nie ma muchy lub ozdobnej koszuli.
Kamizelka ślubna (czyli ozdobna) jest zarezerwowana dla Pana Młodego i także Musznik lub krawat kaskadowy.
Musznika nie spotyka się "na salonach", ponieważ jest to ozdoba, którą zakłada się tylko na konkretne okazje, do konkretnego stronu , czyt. ozdobna kamizelka itd.
Pan Młody am się wyróżniac i jak najbardziej w modzie i na miejscu jest, ubranie go z kamizelkę (ale ozdobną) i musznik dobrany pod kamizelkę.
Do musznika - tak jak do muchy powinno zakładac się koszulę z kołnierzykiem łamanym.

I moj tez będzie miał kamizelke i musznik. Wygląda w tym pięknie, odświętnie i będzie sie wyróżniał jako Pan Młody, a nie będzie ubrany tak jak wszysycy inni.

Z kolei mojemu tacie przy zakupie garniaka, kamizelke odradziłam :)
image
image
i bardzo dobrze.
image
SEMPER IN FLORE - DEKORACJE KWIATOWE SAL, KOŚCIOŁÓW, BUKIETY -http://semperinflore.eu
my mieliśmy co prawda stylizację na lata 20, aczkolwiek uważam że wygląda to elegancko po prostu.

image
Ja tam nie ubiorę tego smiesznego musznika. Jak ktos robi sobie taką stylizacje to ok.
Dajcie spokój z tymi szkoleniami, wystarczy poczytać aktualną fachową prasę męską. tam musznika już nie ma. Muchy i krawaty wracają. Mało komu pasuje taki musznik. Lepiej za bardzo się nie wyróżniać, niż zrobić z siebie błazna.
A jaka to jest 'fachowa' prasa męska o modzie?? CKM czy Maxim ?:P
image
image
zenek dobry jest. do zaka po prostu nie pasuje ani musznik, ani krawat, moze rzeczywiscie cos nowego modnego, o czym my jeszcze nie wiemy...
image
Bo taka prawda w dobrym sklepie z garniturami nie ma w sprzedaży muszników z kamizelkami.

Ja nie mówię dziewczyny że to źle wyglądało jak Wasi mężowie tak mieli, zgadzam się rok temu czy dawniej to było w modzie ale coraz rzadziej można spotkać Pana Młodego w muszniku.

Są różne trendy typu: Panna Młoda w kolorowych butach czy pod kolor przewodni wesela i tak samo modne teraz są muszki (czarne bądź białe) z koszulami do tego przeznaczonymi. Trzeba iść z duchem czasu ale jak nikogo nie krytykuję kto maił musznik - poprostu niektóre rzeczy się zmieniają jak modele sukni itd - nasz mężczyzna też może iść z duchem czasu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://blog.slubnapracownia.pl/?p=4670 polecam lekturę
Zenek, dobrze pisze, ja kupowalem garnitur i koszule we francji bylem w roznych sklepach tych tanich jak i z wyzszej polki i tam nigdzie nie ma kamizelek a jesli sa to naprawde malutki wybor. Teraz wraca moda na muche tylko trzeba dobrze dopasowac a i kazdemu nie pasuje.

I tak jak pisal Zenek te kamizelki to totalna wiocha

Inne tematy z forum Wesele bez ogłoszeń

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

do góry