Widok
Pytanie było o muchę i krawat. Także musznik odpada. Ja jako facet powiem, że te muszniki są wsiowe i tylko na giełdę i odpust się nadają.
Mucha jest elegancka, ale nie każdemu pasuje.
Krawat zdecydowanie polecam, jak juz wspomnieli Ci co się orientują w modzie męskiej. Musi być dopasowany do koszuli, dodatków Panny młodej i garnituru
Mucha jest elegancka, ale nie każdemu pasuje.
Krawat zdecydowanie polecam, jak juz wspomnieli Ci co się orientują w modzie męskiej. Musi być dopasowany do koszuli, dodatków Panny młodej i garnituru
Mi osobiście podobają się gładkie krawaty z lekkim połyskiem, z naciskiem na lekki:)
Kolor wg Twojego bukietu kwiatków i innych dodatków.
Lub ładny popiel, ale lepiej powiedz w kwiaciarni by dali 1 kwiatek Twojemu facetowi w klapę marynarki, a krawat pod kolor tego kwiatka dobierzcie. Będzie on wtedy Twoim uzupełnieniem, bo facet nie musi błyszczeć, ma eksponować piękno Panny młodej (bo faceci nie potrzebują się upiększać;)
Powodzenia
Kolor wg Twojego bukietu kwiatków i innych dodatków.
Lub ładny popiel, ale lepiej powiedz w kwiaciarni by dali 1 kwiatek Twojemu facetowi w klapę marynarki, a krawat pod kolor tego kwiatka dobierzcie. Będzie on wtedy Twoim uzupełnieniem, bo facet nie musi błyszczeć, ma eksponować piękno Panny młodej (bo faceci nie potrzebują się upiększać;)
Powodzenia
A myślicie, ze coś takiego nadawało by się? http://www.krawateo.pl/pl/p/Krawat-Cavaletto-002-kolekcja-2012/101
Nikt nie nosi już kamizelek!!!! a tym bardziej jak wesela w większości odbywają się w miesiące letnie i to jest tragedia jak Panna Młoda pakuje swojego narzeczonego w koszule, kamizelkę i jeszcze musznik i najlepiej żeby marynarkę miał jak najdłużej - masakra!
Kamizelki z musznikami są już totalnie nie modne!!!!
Kamizelki z musznikami są już totalnie nie modne!!!!
Krawat śledzik, bez kamizelki i koszula typu slim!
A swoją drogą krawat pod kolor kwiatów panny młodej to oklepany pomysł... Myślę, że krawat pod kolor garnituru może być, wtedy kwiatek w butonierce będzie grał główna rolę. A jak się zdejmie marynarkę to spinki do mankietów będą widoczne i warto by było, żeby były ciekawe. Jest mnóstwo zabawnych modeli- kolorowych albo dopasowanych do zawodu pana młodego.
Macie chłopaki pole do popisu!
A swoją drogą krawat pod kolor kwiatów panny młodej to oklepany pomysł... Myślę, że krawat pod kolor garnituru może być, wtedy kwiatek w butonierce będzie grał główna rolę. A jak się zdejmie marynarkę to spinki do mankietów będą widoczne i warto by było, żeby były ciekawe. Jest mnóstwo zabawnych modeli- kolorowych albo dopasowanych do zawodu pana młodego.
Macie chłopaki pole do popisu!