Widok

Krawcowa - suknia ślubna

Kupię Temat dostępny też na forum:
Witam,
poszukuję dobrej krawcowej z Trójmiasta, która uszyłaby mi suknię ślubną 'ze zdjęcia'.
Suknia która mi się podoba, kosztuje majątek i można ja zamówić z zagranicy bez możliwości przymiarki ...
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam,

swoją suknie ślubną szyłam też ze zdjęcia ( z lekkimi zmianami) w salonie Livia w Gdańsku.
Panie w salonie są miłe a co najważniejsze są profesjonalistkami !! :))
Byłam baaardzo zadowolona a gościom suknia też bardzo się podobała :)
https://www.facebook.com/pages/Pracownia-krawiecka-Dorota-Olszewska/206056076157375?ref=ts&fref=ts

Polecam mi p. Dorota uszyła suknię ślubną ze zdjęcia

Dokładnie tak wygladała :)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=330463320383316&set=a.330463257049989.74296.206056076157375&type=1&theater
Nikt wiecej?
A CH Alfa (Kołobrzeska Gdańsk) pracuje p. Ania - szyła sukienkę mojej mamie. Polecam!
W salonie sukien ślubnych Carmen w Gdańsku na Żabiance, pani Grażynka godna polecenia!!!
Ja slyszalam, ze w Wejherowie jest jakies miejsce, gdzie szyja ze zdjecia a potem przyjmuja suknie w komis. Niestety nie wiem gdzie dokladnie :(
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
zobacz http://www.laneti.pl z strony na f powodzenia
Gena, czyli Genowefa Ejsmont we Wrzeszczu okolice ul. Zabytkowej
POZDRAWIAM
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam.

Jeżeli nie znalazła Pani jeszcze krawcowej, proszę napisać do Nas maila i poprosić o katalogi, być może coś się Pani spodoba. Jesteśmy producentem sukien ślubnych, wiec możemy zrealizować także Pani projekt. Mamy bardzo konkurencyjne ceny.

Oto nasz mail: suknieagnieszka.biuro@vp.pl

Agnieszka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Podbijam temat! Czy ktoś coś jeszcze słyszał o krawcowych, które szyją sukienki "ze zdjęcia"?
Opinia została zablokowana przez moderatora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Dzięki :) A coś bliżej w okolicach Gdańska? Może jakiś Sopot albo obrzeża - Pruszcz Gdański?
halo! ktoś coś wie jeszcze?
Z tego co wiem, to także Studio Ślubne "Antracyt", szyje sukienki ślubne ; ). Bodajże znajduje się na ul. 3-maja w Gdyni.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Byłam , Panie mówiły,że szyją,skracają, robią poprawki,jeżeli przyjdziesz ze swoją suknią z innego salonu,ponadto jest tam mnóstwo dodatków,jak olerka,rękawiczki, buty , itp.
image

var bannersnack_embed={"hash":"bzujs7oep","width":728,"height":90,"t":1407699265,"userId":14794671,"
Polecam Pracownie krawiecką "Gena" we wrzeszczu, jej profil można znaleźć na facebooku
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
Salon ślubny Laura Romano z Gdyni. Suknię uszytą wg indywidualnego projektu można również wypożyczyć. kontakt@laura-romano.pl Tel 696 136 465
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Witam,
Sukienki ze zdjęcia:
Salon Sukień ślubych Tyszkiewicz - gdańsk wrzeszcz ul.klonowa
darles dance- gdansk wrzeszcz ul.grunwaldzka vis a vis Manhattanu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum Wesele

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry