Widok

Kredyt z Polbanku

czy ktoś ostatnio podpisał z tym bankiem umowę ?

u nas jest mały problem,bo decyzję o przyznaniu kredytu dostaliśmy na początku sierpnia,jednak do tej pory (2,5 miesiąca) nasz deweloper nie dostarczył odpowiedniego zaświadczenia do banku i jeszcze nie mamy z nim podpisanej umowy - teraz nie wiem czy w obecnej sytuacji na rynku w ogóle dostaniemy kredyt ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zależy od Państwa zdolności. Podejrzewam, że wybór Polbanku był podyktowany również zdolnością kredytową? ? Są jeszcze banki, które udzielają kredytów na 100 i 110% wartości nieruchomości.

daniells@interia.pl
może i były takie banki, ale pewnie kiedyś :)
Istnieją nadal;) Zapytałem, czy jedynym powodem wybory Polbanku, była zdolność kredytowa? Zgadza się, spora część banków wycofała się z kredytowania w 100%, sa jednak jeszcze wyjątki. Niestety banki też podwyzszyły marże i obcieły zdolność.
Możesz podać jakie to banki, czy to tajemnica?
informacje na email:) daniells@interia.pl

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Ile kosztuje utrzymanie domu ? (5 odpowiedzi)

Ile średnio mc kosztuje utrzymanie domu, gaz, prąd to standard co jeszcze należy doliczyc ?

akcesoria kuchenne (9 odpowiedzi)

Cześć, polecicie mi jakiś sklep internetowy z akcesoriami kuchennymi. W tych stacjonarnych...

Budowa domu z bali (22 odpowiedzi)

Witam proszę o opinie jak się mieszka w domach z bali i jakich wykonawców polecacie..

do góry