Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
MM - ocena nowy temat Polecam! Właściciel jest profesjonalistą. Udaliśmy się do niego, aby pomógł...
~MM
-

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 27 listopada 2025

Michał - ocena nowy temat Współpraca z Panią Katarzyną przebiegła wyjątkowo sprawnie i profesjonalnie....
~Michał
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 26 listopada 2025

Paulina - ocena nowy temat Współpraca z p. Katarzyną była perfekcyjna. Zostaliśmy zaopiekowani od...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

Tadeusz - opinia wątek zamknięty nowy temat Współpraca na najwyższym poziomie! Pani Ania przemiła osoba z dużym...
~Tadeusz
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 20 kwietnia 2022

Krzysiek R. - opinia wątek zamknięty nowy temat Poszukiwałem najkorzystniejszego kredytu gotówkowego, ale nie miałem czasu...
~Krzysiek R.
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 8 sierpnia 2022

Ewa - ocena nowy temat Polecam Panią Anię ;) Super podejście do klienta i pełen profesjonalizm.
~Ewa
2

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 1 marca 2024

Anna - opinia wątek zamknięty nowy temat Panią Anię poleciła mi przyjaciółka i ja również bardzo polecam! Pani Ania...
~Anna
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 31 stycznia 2023

Aga - ocena nowy temat Polecam Panią Anię ;) Pełen profesjonalizm.
~Aga
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 18 września 2025

Jarek - ocena nowy temat Korzystałem z usług Pani Anny w zakresie doradztwa kredytowego i jestem...
~Jarek
1

ostatnia odp. 2 dni temu

dodano: 15 października 2025

Kinga - ocena nowy temat Pani Ania awsze służy fachową radą, dokładnie tłumaczy wszystkie opcje i...
~Kinga
1

ostatnia odp. 2 dni temu

Kasia S-K - ocena nowy temat Gorąco polecamy współpracę z Panem Danielem. Juz przy pierwszym kontakcie,...
~Kasia S-K
-

ostatnia odp. 3 dni temu

dodano: 24 listopada 2025

Kamil - ocena nowy temat Profesjonalne doradztwo i duża pomoc w wyjaśnieniu formalności. Polecam z...
~Kamil
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 23 listopada 2025

Ireneusz - ocena nowy temat Serdecznie polecam współpracę z tym doradcą kredytowym. Profesjonalne...
~Ireneusz
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 21 listopada 2025

Rafał - ocena Szybkie załatwienie formalności, elastyczne podejście
~Rafał
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 16 listopada 2025

Marcin W. - ocena Bardzo sprawnie, skrupulatnie i profesjonalnie poprowadzony cały proces...
~Marcin W.
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 14 listopada 2025

Filip - ocena Kredyt hipoteczny uzyskany w jeden miesiąc. W przypadku pytań p. Daniel...
~Filip
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 13 listopada 2025

Iwona - ocena Fachowe, kompetentne doradztwo w miłej atmosferze. Szczerze polecam
~Iwona
-

Mateusz Zych - ocena Współpraca z Mariuszem była świetna pełen profesjonalizm, wszystko...
~Mateusz Zych
-

Iwan - ocena Pan Daniel pomógł mi w uzyskaniu kredytu hipotecznego i cały proces przebiegł...
~Iwan
-

dodano: 11 listopada 2025

Piotr - ocena Pana Mariusza wyróżnia ogromna wiedza i profesjonalne podejście potrafił...
~Piotr
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 6 listopada 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2040

1841

wątków

do góry