Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Roman Slavich - ocena nowy temat Chciałbym serdecznie podziękować doradcy kredytowemu Pawłowi Sucheckiemu za...
~Roman Slavich
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 9 marca 2026

Ostap Ratskyi - ocena nowy temat Bardzo polecam współprace z Panem Pawłem. Cały proces został dokładnie...
~Ostap Ratskyi
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 8 marca 2026

Kamil - ocena nowy temat Mogę śmiało polecić P. Daniela, bardzo dobra i rzeczowa współpraca przy...
~Kamil
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 6 marca 2026

Igor Szczupakowski - ocena nowy temat Skorzystałem z pomocy Pana Daniela Banaś przy uzyskaniu kredytu hipotecznego...
~Igor Szczupakowski
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Volodymyr Boiko - ocena nowy temat Bardzo dziękuję Panu Pawłowi za profesjonalną pomoc w realizacji kredytu na...
~Volodymyr Boiko
-

ostatnia odp. 4 dni temu

Tymek - ocena nowy temat Od pierwszej rozmowy wiedziałem, że trafiłem na osobę, która naprawdę zna się...
~Tymek
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 5 marca 2026

Paulina Motyl - ocena nowy temat Serdecznie polecam doradcę finansowego Pana Radka. Bardzo pomógł mi w...
~Paulina Motyl
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Dorota N - ocena nowy temat Bardzo, bardzo polecam! Ogromna wiedza, indywidualne podejście do klienta i...
~Dorota N
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Marcin N - ocena nowy temat Z całego serca polecam współpracę z Panią Katarzyną.Pełen profesjonalizm,...
~Marcin N
-

ostatnia odp. 5 dni temu

Autor wpisu - ocena nowy temat Fachowe doradztwo, pomoc na każdym etapie.
~Autor wpisu
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 4 marca 2026

Aleksandra Esz. - ocena nowy temat Pan Radosław to specjalista - ekspert, który jest z Wami od początku do końca...
~Aleksandra Esz.
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Natalia - ocena nowy temat Współpraca spełniła wszystkie moje oczekiwania. Bardzo szybka i profesjonalna...
~Natalia
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Heo - ocena nowy temat Rzeczowy, zaangażowany i pomocny. Widać, że e zna sie na swojejrobocie :)
~Heo
-

ostatnia odp. 6 dni temu

dodano: 3 marca 2026

Wojciech - ocena nowy temat Współpraca z Danielem przebiegła bardzo dobrze, kredyt uzyskaliśmy sprawnie a...
~Wojciech
-

ostatnia odp. 6 dni temu

Janina - ocena Bardzo szybkie i profesjonalne załatwienie sprawy. Polecam Pana Daniela
~Janina
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

Katarzyna - ocena Pan Daniel Banaś to osoba którą cechuje wysoki profesjonalizm, duża wiedza i...
~Katarzyna
-

dodano: 2 marca 2026

Tomek - ocena Polecam współpracę z Danielem. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo....
~Tomek
-

dodano: 1 marca 2026

Jacek - ocena Bardzo dobry kontakt, Pan Daniel to osoba kompetentna i zaangażowana. Polecam
~Jacek
-

dodano: 1 marca 2026

Magdalena - ocena Polecam każdemu, kto zamierza wziąć kredyt hipoteczny, spotkanie z Panem...
~Magdalena
-

dodano: 28 lutego 2026

Oliwia - ocena Łukasz Kubista - co to jest za bohater, to ja nie wiem, ale miałam ogromne...
~Oliwia
-

dodano: 26 lutego 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2114

1911

wątków

do góry