Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Wanda - ocena nowy temat Z pełną odpowiedzialnością Polecamy Pana Daniela ! Profesjonalne podejście do...
~Wanda
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 22 lipca 2025

Iryna Dahotskaya - ocena Polecam współpracę z Panem Pawłem Sucheckim. Pzez cały proces przygotowania i...
~Iryna Dahotskaya
-

ostatnia odp. 4 dni temu

dodano: 19 lipca 2025

Michał i Marika - ocena Z usług Pani Katarzyny w zakresie ubiegania się o kredyt hipoteczny...
~Michał i Marika
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 15 lipca 2025

Bartosz - ocena Pan Daniel poprowadził nas od wyboru oferty kredytu hipotecznego najlepszego...
~Bartosz
-

dodano: 15 lipca 2025

Piotr - ocena Jak najbardziej polecam! Opiekował się nami Pan Łukasz. Nigdy nie spotkałem...
~Piotr
-

dodano: 14 lipca 2025

Aleksandra - ocena Jestem zachwycona współpracą z Panem Danielem. Nie spodziewałam się, że w tak...
~Aleksandra
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 7 lipca 2025

Mateusz &Ola - ocena Polecamy z czystym sumieniem Panią Katarzynę! Przeprowadziła naszą transakcje...
~Mateusz &Ola
-

dodano: 5 lipca 2025

Piotr - ocena W 2023 roku z pomocą Pani Agnieszki Kamin uzyskałem kredyt na wymarzone...
~Piotr
-

dodano: 5 lipca 2025

Mic - ocena Bardzo dobry kontakt, sprawnie przygotowana oferta oraz przeprowadzenie...
~Mic
-

dodano: 4 lipca 2025

MateuszK - ocena Chciałbym serdecznie podziękować Panu Danielowi za profesjonalizm,...
~MateuszK
-

dodano: 3 lipca 2025

Janusz Kuchta - ocena Bardzo polecam współpracę z Panem Radosławem! Profesjonalne podejście,...
~Janusz Kuchta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 2 lipca 2025

Joanna - ocena Polecam Pana Daniela. Profesjonalista w swoim zawodzie.
~Joanna
-

dodano: 30 czerwca 2025

Julia - ocena Dzięki fachowej pomocy pana Daniela otrzymaliśmy kredyt na wymarzone...
~Julia
-

dodano: 29 czerwca 2025

Dawid - ocena Pan Jarosław jest podręcznikowym przykładem słowa profesjonalista, zawsze...
~Dawid
-

dodano: 28 czerwca 2025

Marcin P - ocena Bez dwóch zdań profesjonalne podejście Pana Daniela i prowadzenie do samego...
~Marcin P
-

dodano: 27 czerwca 2025

Martyna - ocena Pan Daniel jest świetnym doradcą. Dokładnie mi wszystko wytłumaczył, przez co...
~Martyna
-

dodano: 26 czerwca 2025

Dominika W. - ocena Współpraca z Panią Anną w zakresie doradztwa kredytowego przebiegała...
~Dominika W.
-

dodano: 26 czerwca 2025

Dominika H. - ocena Profesjonalne i rzetelne doradztwo kredytowe. Otrzymaliśmy fachową pomoc w...
~Dominika H.
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 23 czerwca 2025

Karolina - ocena Pan Mariusz to świetny doradca - konkretny, pomocny i bardzo zaangażowany....
~Karolina
-

dodano: 21 czerwca 2025

Adam - ocena Pełen profesjonalizm. Wszystko bardzo sprawnie. Na wszystkie pytania bardzo...
~Adam
-

dodano: 18 czerwca 2025

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
1936

1750

wątków

do góry