Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna M - ocena Do Pana Mariusza trafiłam z polecenia znajomej .Pomogl mi przejść przez cały...
~Anna M
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 12 grudnia 2025

MC - ocena Bardzo polecam pana Mariusza - przeprowadził nas przez cały proces kredytowy...
~MC
-

dodano: 11 grudnia 2025

Czarek - ocena Właściciel firmy to jakiś magik. Przekazałem Bartoszowi kilku klientów, a sam...
~Czarek
-

Władysław F - ocena Bardzo dobrze Współpraca z moim doradcą kredytowym była naprawdę świetna....
~Władysław F
-

Adrian - ocena Doradca okazał się finansowym przewodnikiem, który zamiast gubić w meandrach...
~Adrian
-

dodano: 10 grudnia 2025

Ewa Paśko - ocena Pan Daniel pomogl nam bezboleśnie przebrnąć przez proces pozyskania kredytu...
~Ewa Paśko
-

dodano: 10 grudnia 2025

Piotr - ocena Polecam współpracę z Panem Danielem. Jego profesjonalizm, kompetencje i...
~Piotr
-

dodano: 8 grudnia 2025

MS - ocena Bardzo profesjonalna obsługa. Duża dbałość o znalezienie oferty dopasowanej...
~MS
-

dodano: 6 grudnia 2025

Patrycja - ocena Serdecznie polecam pana Mariusza! Trafiłam do niego z polecenia i już podczas...
~Patrycja
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 5 grudnia 2025

Michał Pecyna - ocena Z pełnym przekonaniem polecam doradców kredytowych z Prime Banking, a w...
~Michał Pecyna
-

dodano: 4 grudnia 2025

Michał - ocena Witam, kolejny już raz skorzystałem z usług Pana Karola Jasiewicza i jestem...
~Michał
-

dodano: 1 grudnia 2025

Marta - ocena Super profesjonalne podejście! Polecam każdemu! Biorę już u Pani Agnieszki...
~Marta
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 listopada 2025

Marcelina - ocena Pan Daniel jest świetnym specjalistą, posiada ogromną i niesamowitą wiedzę,...
~Marcelina
-

dodano: 28 listopada 2025

MM - ocena Polecam! Właściciel jest profesjonalistą. Udaliśmy się do niego, aby pomógł...
~MM
-

dodano: 27 listopada 2025

Michał - ocena Współpraca z Panią Katarzyną przebiegła wyjątkowo sprawnie i profesjonalnie....
~Michał
-

dodano: 26 listopada 2025

Paulina - ocena Współpraca z p. Katarzyną była perfekcyjna. Zostaliśmy zaopiekowani od...
~Paulina
-

dodano: 26 listopada 2025

Tadeusz - opinia wątek zamknięty Współpraca na najwyższym poziomie! Pani Ania przemiła osoba z dużym...
~Tadeusz
1

dodano: 20 kwietnia 2022

Krzysiek R. - opinia wątek zamknięty Poszukiwałem najkorzystniejszego kredytu gotówkowego, ale nie miałem czasu...
~Krzysiek R.
1

dodano: 8 sierpnia 2022

Ewa - ocena Polecam Panią Anię ;) Super podejście do klienta i pełen profesjonalizm.
~Ewa
2

dodano: 1 marca 2024

Anna - opinia wątek zamknięty Panią Anię poleciła mi przyjaciółka i ja również bardzo polecam! Pani Ania...
~Anna
1

dodano: 31 stycznia 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2053

1854

wątków

do góry