Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Bartosz Skiwniewski - ocena Pan Daniel jest profesjonalistą. Od początku współpracy bardzo chętnie...
~Bartosz Skiwniewski
-

ostatnia odp. 1 dzień temu

dodano: 19 czerwca 2026

Magda - ocena Pan Daniel sprawnie przeprowadził nas przez proces kredytowy. Najpierw...
~Magda
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 15 czerwca 2026

Paweł - ocena Pełen profesjonalizm. Polecam z czystym sumieniem.
~Paweł
-

ostatnia odp. 5 dni temu

dodano: 15 czerwca 2026

Kasia - ocena Bardzo otwarta i pomocna, elastyczny człowiek, który daje nadzieję.
~Kasia
-

ostatnia odp. 1 tydzień temu

dodano: 11 czerwca 2026

Piotr - ocena Mogę z całą pewnością polecić każdemu kto szuka kredytu hipotecznego!...
~Piotr
-

Dorota - ocena Polecam doradztwo kredytowe. Proces refinansowania został przeprowadzony z...
~Dorota
-

Magdalena S-S - ocena Serdecznie polecam skorzystanie z usług Pana Bartosza Wojnickiego. Wspaniała...
~Magdalena S-S
-

dodano: 10 czerwca 2026

Monika - ocena Z całego serca polecam Pana Daniela. Z pełnym przekonaniem mogę...
~Monika
-

dodano: 10 czerwca 2026

Aleksandra - ocena Właśnie owocnie zakończyliśmy współpracę z Panem Banasiem i zdecydowanie mogę...
~Aleksandra
1

dodano: 7 czerwca 2026

Bartosz Jędrowiak - ocena Pan Daniel bardzo nam pomógł z kredytem hipotecznym. W jasny i klarowny...
~Bartosz Jędrowiak
1

dodano: 9 czerwca 2026

Marcin Kasprowicz - ocena Serdecznie polecam firmę Balans Finanse, a w szczególności Pana Bartosza,...
~Marcin Kasprowicz
-

dodano: 9 czerwca 2026

Sandra - ocena Polecam z całego serca Pana Pawła. Od początku do końca poprowadził nasz...
~Sandra
-

dodano: 8 czerwca 2026

Anna J - ocena Korzystaliśmy z usług Pana Daniela Banasia, gdy banki nie dawały na nadziei...
~Anna J
-

ostatnia odp. 2 tygodnie temu

dodano: 6 czerwca 2026

Piotr Drojma - ocena Współpraca z Panem Pawłem Sucheckim to połączenie profesjonalizmu i kontaktu...
~Piotr Drojma
-

dodano: 5 czerwca 2026

Grzesiek - ocena Co ja tu będę wypisywać? - Radosław Olszewicz - klasa sama w sobie... Polecam...
~Grzesiek
-

dodano: 3 czerwca 2026

Wiola K. - ocena Pan Łukasz jest bardzo kompetentny i sympatyczny. Wszystko jasno wyjaśni i...
~Wiola K.
-

dodano: 3 czerwca 2026

Natalia i Marcin - ocena Zdecydowanie polecam Panią Magdę, nie ma lepszego doradcy niż ona. Rzeczowa,...
~Natalia i Marcin
-

dodano: 31 maja 2026

MarcinP - ocena Dzieki pomocy Pani Magdy udało sie uzyskać kredyt mimo, że nie była to...
~MarcinP
-

dodano: 31 maja 2026

Magdalena - ocena Z czystym sumieniem polecam współpracę z Panem Danielem. Na każdym etapie...
~Magdalena
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 30 maja 2026

Łukasz - ocena Kolejny raz (4-ty) korzystam z usług Pana Daniela. I tak samo jak wcześniej...
~Łukasz
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 28 maja 2026

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
2220

2009

wątków

do góry