Widok
Ja ostatnio kupiłam wymarzone mieszkanie od https://heweltdeweloper.pl/. Kwestiami kredytowymi kompleksowo zajął się Pan, który jest doradcą kredytowym właśnie u wymienionego wyżej dewelopera. Cały proces przebiegł szybko i sprawie. I przede wszystkim, co było dla mnie najważniejsze - bez stresu. Więc jeśli szukasz mieszkania ale przerażają Cię formalności zgłoś się do nich. Przy okazji polecam cała inwestycja jest bardzo przemyślana i stworzona z myślą o przyszłych mieszkańcach. Teraz też warto skorzystać z tego programu bezpieczny kredyt 2%.
Korzystałam z doradcy finansowego przy kredycie hipotecznym i jestem bardzo zadowolona. Załatwia wszelkie formalności, także wiele zaoszczędzonych nerwów...
http://www.michal-mazur.pl
http://www.michal-mazur.pl
Witam. Jestem posrednikiem w obrocie nieruchomosciami i tez kredytowym.
Dzialam 20 lat na rynku i nie chce mi sie wciskac polskich liter-sorry i krew mni zalewa jak czytam czesc wpisow ludzi zauroczonych netem.
Bedac specjalstą sam mam problemy w oddzieleniu ziarna od plew. Open jest ok, open jest be, masakra -gdzie tu informacja? Internet jest jużśmieciem.. miejscem gdzie nie uzyskasz info tylko potwirdzenie swojego pomyslu
Dzialam 20 lat na rynku i nie chce mi sie wciskac polskich liter-sorry i krew mni zalewa jak czytam czesc wpisow ludzi zauroczonych netem.
Bedac specjalstą sam mam problemy w oddzieleniu ziarna od plew. Open jest ok, open jest be, masakra -gdzie tu informacja? Internet jest jużśmieciem.. miejscem gdzie nie uzyskasz info tylko potwirdzenie swojego pomyslu
A my poszlismy sami do jednego banku,pierw dowiedziec sie o warunki,potem złożyc zapytanie, decyzje mielismy w ciagu 2 godzin, potem reszta dokumentow, zeczoznawca,i po wizycie zeczoznawcy w 2 dni umowa, warunki ok marza obnizona o 2pp bez prowizji kredyt na 100% plus 30 tys w gotowce wszystko ostatecznie zamkniete w 2 tyg :) bank pekao sa aaa oprocentowanie do czasu zalożenia hipotek i wpisow w kw 6,1 pozniej 5,1 kredyt złotówkowy,wiec myslę ze warunki super
ale nie trzeba przecież wysyłać zapytań o zdolność tylko dokładnie wypytać o warunki, ile marża, jaka prowizja, ile za wcześniejszą spłatę itp. poprosić aby wyliczyli zdolność na swoich kalkulatorach, w domu przeanalizować, wybrać najlepsze i wrócić żeby wnioski złożyć- to dopiero jest zapytanie odnotowane w biku, i jakie wyłudzanie? jak ktoś chce to sobie może składać wnioski cały czas i ma do tego prawo
Samemu chodząc po bankach i sprawdzając swoją zdolność w każdym z nich zostawiasz ślad w BIKu i można sobie tę zdolość obniżyć w ten sposób, a nawet zostać posądzonym o wyłudzanie. Mogę polecić mojego znajomego doradcę, który na podstawie kilku informacji wybiera konkretny bank, z najbardziej optymalną ofertą. Dla zainteresowanych podam mój numer tel: 506 942 561.
Ja byłem akurat mile zaskoczony z usług z your finance z Gdańska Oliwy z ul. Czyżewskiego. Właścicielem jest młody ogarnięty koleś, który najpierw zadał mi milion pytań i dopiero na tej podstawie przedstawił mi kilka możliwości. Chodziłem najpierw sam po bankach ale każdy do mnie mówił takim językiem, że nic z tego nie skumałem. Trafiłem do tej firmy przez moją koleżankę, której załatwili kredyt i też jest mega zadowolona także tą firmę mogę szczerze polecić. Kredyt ogarnięty w 2 tygodnie, listę dokumentów dostałem od razu po pierwszym spotkaniu i jestem szczęśliwym posiadaczem mojego wymarzonego mieszkania.
z tymi doradcami jest różnie, chcieliśmy wziąć kredyt hipoteczny mieliśmy doradców: jeden znalazł nam najdroższy kredyt, chcieliśmy się załapać na RnS to taki był koszt kredytu, że lepiej opłacało nam się wziąć kredyt bez RnS w innym banku,drugi doradca rozmawiał z nami na spotkaniach wypełniliśmy dokumenty i później znikł;/, także średnio miłe mam doświadczenia;]
ja teraz wzięłam kredyt hipoteczny, załatwiałam przez pośredniczkę z polecenia, dziewczyna działająca niezależnie (nie żadne Open Finance ani tym podobne), my tylko dostarczyliśmy dokumenty ona wszystko za nas powypełniała, informowała o wszystkim na bieżąco,
decyzję dostaliśmy w 2 tygodnie, oprocentowanie 5,16% przy 40% wkładu własnego, ja na działalności a mąż na etacie, kredyt nam uruchomili jeszcze tego samego dnia co wniosek - bank ING
jesteśmy bardzo zadowoleni i wiem że jakbyśmy załatwiali wszystko sami to mielibyśmy dużo więcej latania i nie poszło by tak sprawnie
decyzję dostaliśmy w 2 tygodnie, oprocentowanie 5,16% przy 40% wkładu własnego, ja na działalności a mąż na etacie, kredyt nam uruchomili jeszcze tego samego dnia co wniosek - bank ING
jesteśmy bardzo zadowoleni i wiem że jakbyśmy załatwiali wszystko sami to mielibyśmy dużo więcej latania i nie poszło by tak sprawnie